Aikuisten askarteluilta

Askartelu2

Tuunauspajassa käytetään kierrätysmateriaaleja.

Haluaisitko joskus päästä irti päivätyösi stressistä ja rajoituksista ja antaa luovuutesi kukkia? Tehdä käsilläsi jotain konkreettista, ainaisen näppäimistön näpyttelyn sijaan?
Silloin kannattaa koota ystävät yhteen, kutsua paikalle kaksi taidekäsityöläistä Outi Karikivi & Heta Salmi ja järjestää hauska tuunauspaja.

Sain itse osallistua samanmoiseen tuunauspajaan ystäväni Sarin kutsusta viime viikolla ja voin sanoa, että hauskaa oli. Aikuisten askartelu ei vaadi erityisiä kädentaitoja ja mukaan voi tulla, vaikka koulun käsityötunnit eivät mukavia muistoja herätäkään. Outin ja Hetan opastuksella jokainen saa varmasti valmistettua jonkun esineen, vaikka ei mikään käsityöihme olisikaan.

Askartelu1

Vanhan kirjan sivuista, puuhelmistä ja sähköjohdon pätkistä voi tuunata vaikka minkälaisia esineitä.

Askartelu4

Avaimenperän ainekset ovat kasassa.

Askartelu3

Käsirenkaaseen tarvittiin vanhan autonistuimen puuhelmiä ja ylijäämätrikoota.

Käytössä on hauskoja kierrätysmateriaaleja, kuten vanhoja kirjoja, sähköjohtoa, puuhelmiä, rautalankaa, pitsejä ja naistenlehtiä. Näistä syntyy muun muassa kaula- ja rannekoruja, kortteja, avaimenperiä ja kirjanmerkkejä. Kolme tuntia kestävän tuunauspajan ohessa on myös aikaa nauttia lasi kuohuvaa ja pientä purtavaa.

Outi Karikiven ja Heta Salmen järjestämä tuunauspaja sopii hyvin myös työpaikan virkistyspäivän tai kokouksen oheisohjelmaksi. Hintaan sisältyvät opetus ja materiaalit ja tuunauspaja voidaan järjestää esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa. Toukokuussa Outi avaa työhuonepuodin vanhassa Porvoossa ja myös sen tiloissa voi järjestää erilaisia työpajoja.

Kysy lisää tuunauspajoista Outilta ja Hetalta:
outi.karikivi@willatar.fi
info@hetasilverdesign.com

kortti

Vanhan kirjan sivut taittuivat paperimekoksi, josta syntyi kortti.

Rannekoru

Rannerengas syntyi nopeasti pujottamalla puuhelmiä trikooputkeen.

avaimenperä

Melkein valmiin avaimenperän rautalankakiemurat tehtiin nokkapihtien avulla.

 

One Thought on “Aikuisten askarteluilta

  1. Pingback: Koukussa siemennäkkäriin! - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 7 =

Post Navigation