Aikuiseen makuun sopiva Planti-kahvijuoma

*Tuotteet saatu blogin kautta

Planti-kahvijuoma

Tällä säällä on vaikea uskoa, että kesä on ihan kulman takana. Mutta uskottava se on, sillä viikonloppunahan on jo vappu! Toivotaan, että tämän pienen takapakin jälkeen kesäsäät saapuvat oikein rytinällä ja mielellään heti ensi viikolla.

En kesähelteilläkään halua luopua aamukahvista, mutta kun on tarpeeksi lämmintä, vaihdan sen mieluusti kylmään versioon. Ainoa ongelma on se, että valmiit kylmät kahvijuomat ovat yleensä makuuni liian makeita, sillä en käytä kahvissani sokeria.

Tämän takia ilahduin kovasti, kun sain blogini kautta maistiaiset kiinnostavasta suomalaisuutuudesta, joka on Planti-kahvijuoma. Tämä täysin kasvipohjainen juoma on valmistettu suomalaisesta kaurasta ja on sen takia täysin maidoton. Eipä tarvitse huolehtia maidon laktoosittomuudesta. Ja mikä parasta, Plani-kahvijuoma on suunniteltu aikuiseen makuun sopivaksi eli se ei ole liian makea.

Valittavana on kaksi makuvaihtoehtoa: Planti Oat Latte, joka on perinteinen, vähän makeutettu maitokahvi ja Planti Oat Mocha, joka on herkutteluun sopiva suklaakahvijuoma. Lattessa sokeria on 2,6 % ja Mochassa 2,8 %.

planti latte

Planti-kahvijuoma on pakattu 2,5 desilitran pahvitetraan ja sen suositushinta on 1,69 euroa. Mielestä ihan kohtuullinen hinta, jos haluaa ostaa valmiin kylmän kahvin vaikka viikonlopun aamiaispöytään tai napata mukaan lounastauolla.

planti mocha

Lisää juomavinkkejä löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − 29 =

Post Navigation