Arkihuolesi kaikki heitä…

Yhteistyössä Oittaa ja Oittaan kartano

Oittaan kivinavetta

Oittaan maisemissa sielu lepää.

Viime viikko kului vuoden viimeisellä työmatkalla Helsingissä. Ohjelmassa oli myös muutamat pikkujoulut ja ihana perinteinen joululounas. Tälle viikolle oli sen puolesta kasautunut enemmän kuin tarpeeksi tekemistä, mutta sähäkkä flunssa muutti suunnitelmia. Kotiinpaluu myöhästyi ja nyt sitten tehdään parissa päivässä koko viikon hommat teen ja buranan avustuksella. Ihan vielä ei siis voi arkihuolista hellittää…

Jos kaipaat hengähdyshetkeä omiin joulukiireisiisi, niin siihen on hyvä mahdollisuus ensi lauantaina 12.12. Oittaan kivinavetassa, Espoossa. Vierailin itse paikan päällä ensimmäistä kertaa viime viikolla ja ihastuin. Aivan uskomattoman hieno ja monipuolinen paikka, jossa voi kokoustaa, viettää perhejuhlia, saunoa, ulkoilla, uida avannossa ja vaikka mitä! Teen Oittaasta ihan oma postauksen vielä ennen joulua.

Mutta siis ensi lauantaina klo 19 alkaen Oittaalla on mahdollisuus viettää rentouttavaa saunailtaa tai kerätä oma kaveriporukka kasaan pikkujouluihin. 20 eurolla pääsee saunaan, uimaan ja nauttimaan runsaasta pizza- ja salaattibuffetista sekä palasta herkullista suklaakakkua. Lasi viiniä järjestyy helposti oheen, sillä Oittaalla on A-oikeudet.
Naisille ja miehille on omat 25 hengen saunat ja arkihuolet unohtuvat, kun pulahdat raikkaan viileässä Bodominjärvessä. Sen jälkeen iltaa voi jatkaa tunnelmallisessa Oittaan takkahuoneessa klo 24 saakka.

Lisätietoja ja varaukset myynti@oittaankartano.fi

Oittaan takkahuone

Iltaa voi jatkaa takkatuvassa.

Oittaan sauna

Saunomaan mahtuu jopa 25 henkeä kerrallaan.

Oittaan buffet

Oittaan oma keittiö loihtii herkulliset buffee-tarjoilut.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =

Post Navigation