Buustia arkiseen ihonhoitoon

Jo parin viime vuoden aikana kauneudenhoitotuotteiden trendit ja ihonhoidon innovaatiot ovat tulleet Aasiasta, erityisesti Etelä-Koreasta. Sieltä on tullut markkinoille jopa kokonaan uusia tuoteryhmiä, kuten esimerkiksi buusterit, joiden tarkoitus on valmistella iho varsinaisia hoitotuotteita varten ja tehostaa lisäksi niiden vaikutusta. Buustereita käytetään siis puhtaalle iholle aamuin illoin, ennen muita ihonhoitotuotteita, kuten seerumeita ja päivä- tai yövoiteita.

Sain blogin kautta testattavaksi kaksi erilaista geelibuusteria ja täytyy sanoa, että tuotteet antoivat kuivalle talvi-iholle kaivattua buustia.

Elizabeth Arden buusteriElizabeth Ardenin Superstart Skin Renewal -buusteri lupaa vahvistaa ihon pintakerrosta ja tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta kasvoilla. Itse huomasin jo viikon säännöllisen käytön jälkeen kuivuuden aiheuttaman kiristävän tunteen ihossani hävinneen ja ihon sävyn muuttuneen tasaisemmaksi. Buusteri tuntui myös edistävän esimerkiksi yövoiteen imeytymistä ihoon. Parin viikon käytön jälkeen iho oli taas elinvoimaisen näköinen, eikä talvisen harmaa.

Mary Chor buusteriAromaterapian oppeihin perustuvan Mary Cohr -ammattikosmetiikkasarjan Essences Vitales- geelibuusteri valitaan aina ihon tarpeiden mukaan. Tarjolla on viisi eri vaihtoehtoa: kosteusköyhälle, kuivalle, elvytystä kaipaavalle, rasvaiselle tai pigmentoituneelle iholle on omat buusterinsa. Mary Cohr -tuotteissa on käytössä ainutlaatuinen patentoitu menetelmä, jossa tehokkaat eteeriset öljyt lisätään hydrogeeliin. Tämä takaa tuotteen paremman imeytymisen ihoon.

Itse testasin kuivalle iholle tarkoitettua tuotetta, jonka luvattiin aktivoivan ihon omia toimintoja ja auttavan ottamaan muista ihonhoitotuotteista kaikki mahdolliset tehot irti.
Essences Vitales- geelibuusterissa on aika vahva yrttimäinen tuoksu, sillä tuotteen pohjana ovat ihosolujen toimintaa aktivoivat salvia-, laventeli- ja rosmariiniöljyt. Ohut geelimäinen voide imeytyi kuitenkin ihoon nopeasti, teki siitä tasaisen ja hävitti pintakuivuuden.

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 71 = 80

Post Navigation