Dyson V6 Animalpro antaa kissankarvoille kyytiä!

*Kaupallinen yhteistyö Dyson / Tuote saatu blogin kautta

Ei kai taas siivota?

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa on takana. Tuli painettua lähes 12-tuntisia päiviä, joten energiaa ei oikein riittänyt päivittäisen happihyppelyn lisäksi kotitöihin.

Onneksi olohuoneen lattialla on viimeiset pari viikkoa lojunut uusi Dyson V6 Animalpro varsi-imuri. Tämän kevyen, yhdellä kädellä liikuteltavan imurin ansiosta koti ei ole peittynyt kissankarvoihin ja koivun siemeniin, joita on tänä vuonna ollut sateeksi asti. Tähän kevyeen kapistukseen on jaksanut tarttua vielä senkin jälkeen, kun on laittanut läppärin kannen kiinni kymmeneltä illalla.

Toki pidemmällä tähtäimellä olisi järkevää ruuvata varsi-imurin lataava seinäteline jonnekin kiinni. Varsinkin, kun imurin mukana tuulleet lisäsuulakkeet saa myös telineeseen kiinni.

Iso kierrosluku takaa hyvän imutehon

Dysonin imureista minulla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta olen kuullut pelkkää hyvää nimenomaan niiden imutehosta. No tässä V6 Animalpro -mallissa on entistä tehokkaampi, itsensä herra Dysonin suunnittelema, digitaalimoottori, joka saavuttaa jopa 110 000 kierrosta minuutissa. Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitkä ovat tavallisen perusimurin kierrosluvut, mutta ainakin tämä Animalpro imee kissankarvat keinutuolin tyynystä muutamalla kädenliikkeellä, mitä perusimurimme ei tee.

Varsi-imurissa on lisävarusteena kevyt alumiiniputki, jonka ansiosta imurilla voi lattian lisäksi imuroida vaikka kattoa ja seiniä. Ilman vartta ja varustettuna miniturbiinisuulakkeella imuri sopii puolestaan auton siivoukseen ja kissankarvojen imurointiin sohvilta ja tuoleilta. Ja miksei tällainen kevyt varsi-imuri toimisi myös pienen toimiston tai kotitoimisto tehokkaana siivousvälineenä?

Uudenlaisen nikkeli-mangaani-kobolttiakun ansiosta Dyson V6 Animalpro varsi-imurin lataaminen on nopeaa. Yhdellä latauksella imurin käyttöaika normaalilla teholla on 20 minuuttia, joka on juuri riittävä aika pikaiseen iltasiivoukseen. Boost-tehotilassa käyttöaika on vain 6 minuuttia.

Dysonin imureissa ei ole pölypusseja, ei myöskään tässä varsi-imurissa. Sen sijaan on läpinäkyvä roskasäiliö, joka on helppo tyhjentää hygieenisesti vain yhdellä napin painalluksella. Lisäksi imurin suodatin pitää huuhdella kylmällä vedellä vähintään kerran kuukaudessa. On siis yksi ongelma vähemmän, kun ei tarvitse miettiä, mistä saisi pölypusseja!

Dysonin varsi-imurin keveys, ainoastaan 2,11 kg, tekee siitä helppokäyttöisen. Samoin kehittynyt virtaliipaisin, jota on vaivaton käyttää. Niiden ja sulavasti liikkuvan suulakkeen ansiosta imurointi yhdellä kädellä sujuu mainiosti.

Dyson2
Dyson3
Dyson5
Dyson6
Dyson1

 

*Tuote saatu blogin kautta

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 59 = 69

Post Navigation