EcoTank ratkaisee ärsyttävimmän tulostusongelman

*Kaupallinen yhteistyö Epson

41854_210

No se, että muste loppuu juuri kriittisellä hetkellä, kun printteristä pitäisi saada ulos esimerkiksi konserttiliput tai postitettava tosite. Tämä on ainakin itselleni arkea kotitulostimen kanssa.

Japanilainen tulostusfirma Epson on nyt keksinyt ratkaisun tähän kuluttajia ärsyttävään ongelmaan ja kehittänyt uudenlaisen EcoTank-tulostimen. Uudessa mustesuihkutulostimessa on mukana mustetta kahden vuoden tarpeeseen, joten mustepatruunoita ei tarvitse vaihtaa kahden vuoden aikana ollenkaan. Ja mikä parasta, tulostin on täysin huoltovapaa, sillä muste ei sotke printterin tulostuspäätä.

Sain kotitoimistolleni testikäyttöön kotien ja pienten toimistojen tulostustarpeisiin suunnitellun EcoTank L555 -tulostimen, jonka luvataan tulostavat yksillä ja samoilla mustepatruunoilla noin 4 000 mustavalkosivua ja 6 500 värisivua. Uusi tulostin sopii nimenomaan erilaisten kuittien, sähköpostien ja muiden päivittäisten asiakirjojen tulostukseen.

Langaton tulostaminen onnistuu

Tulostimessa on lisäksi kopiointi- ja skannaustoiminto ja mikä parasta, myös WiFi-yhteys eli langaton tulostaminen läppäriltä onnistuu vaivatta. Lisäksi tulostimessa on Epson iPrint -yhteensopivuus, jonka ansiosta tulostaminen onnistuu myös älypuhelimesta tai tabletilta.

Tulostimen asennus oli helppoa, jopa tällaiselle ei niin tekniselle tyypille. Ainakin toisella yrittämällä. Ensimmäisellä kerralla nimittäin unohdin vääntää tulostimen kyljessä olevan namiskan kuljetus-tilasta tulostus-tilaan ja sai koko laitteen virhetilaan. No, toisella kerralla homma sujui ongelmitta.

 

41854_025

EcoTank L555 -tulostimessa on riittoisat mustesäiliöt, jotka on helppo täyttää uudestaan musteella. Vaihtomustepullot maksavat 9,99 euroa kappale.

Epson L555_ecotank

EcoTank L555 on kätevä kotitoimiston tulostin, jossa on myös faksi ja 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite.

 

*Kuvat: Epson Suomi

One Thought on “EcoTank ratkaisee ärsyttävimmän tulostusongelman

  1. Pingback: Käsilaukkuun mahtuva tulostin - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

50 − = 43

Post Navigation