Elämäni parhaat bisnesfestarit!

PING Ethics

Bloggaajakollega Jenny Belitz-Henrikssonin kanssa lupasimme antaa arvoa työllemme. Emme siis anna ilmaiseksi!

Kiireinen viime viikko huipentui perjantaina PING Helsinki somefestareihin ja täytyy sanoa, että kyseessä olivat elämäni parhaat bisnesfestarit!
Tätä Suomen suurinta sisältömarkkinoinnin tapahtumaa ei voi oikein kutsua seminaariksi, sillä siihen sanaan yhdistää helposti hiukan kuivakan tunnelman ja tylsät esiintyjät.

Mitään tällaista ei PING Helsingissä ollut. Kiinnostavat keynote-puhujat, kuten Minna Salami, futuristi Gerd Leonhard ja Caterina Fake herättivät puheenvuoroillaan ajatuksia, workshopit tarjosivat hyödyllistä ja käytännöllistä tietoa oman blogin kehittämiseen ja kiinnostavia yhteistyökumppaneita oli tarjolla useampikin.
Ja parasta tällaiselle yksin puurtavalle toimittaja-bloggaajalle olivat tietenkin kollegat, muut bloggaajat, tubettajat ja vloggaajat, joiden into loi festareille ihan oman tunnelmansa.

Mikä ihmeen PING Ethics?

Festaripöhinän ohessa koottiin myös alan tärkeä, yhteinen ja eettinen PING Ethics -koodisto helpottamaan kaupallista yhteistyötä sisällöntuottajien ja yritysten välillä. Itsekin allekirjoitin koodiston tapahtumassa ja siihen liittyy myös tuo kuva, jossa poseeraan hiukan raflaavan kyltin kanssa. Sisällöntuottaajana nimittäin lupaan antaa arvoa työlleni ja hinnoitella sen avoimesti. En siis anna ilmeiseksi.
Voit tutustua PING Ethics -koodistoon tarkemmin täällä.

Voi kumpa pääsisin mukaan festareille myös ensi vuonna!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 8

Post Navigation