Epicare antaa karvoille kyytiä

Sisältää arvonnan

Epicare

Muutama vuosi sitten mieheni totesi minulle eräänä kesäpäivänä, että sinulla kasvaa viikset. Siis mitä, no ei todellakaan kasva! Noh, tarkempi tarkastelu osoitti, että ylähuulen päällä kasvoi todella vaaleaa nukkaa, joka ruskettuneella iholla tuli inhottavasti esiin. Hädissäni nypin isoimmat karvat pois pinseteillä ja seuraavina kesinä tutkailin haituvia tarkkaan. Niin paljon ne eivät onneksi erottuneet, että olisin mennyt niitä kosmetologille poistattamaan.

Tänä keväänä törmäsin kuitenkin kiinnostavaan tuotteeseen, nimittäin Epicare karvanpoistolaitteeseen. Se on naisille suunniteltu ekologinen menetelmä kasvojen alueen häiritsevien karvojen poistamiseen helposti ja tehokkaasti. Kuulosti melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta halusin kokeilla tuotetta, sillä sen avulla minun ei tarvitsisi enää miettiä haiveniani kertaakaan.
Epicarella karvat irtoavat juuriaan myöten, joten uudet karvat kasvavat hitaammin ja ohuempina. Laite on tarkoitettu käytettäväksi kasvojen alueella, joten sitä voi käyttää poskilla, leualla, otsalla, ylähuulissa ja kaulan alueella. Epicare on myös helppo puhdistaa puhaltamalla.

Tehokas ja helppokäyttöinen laite

Minulla on kuitenkin onneton kipukynnys, mitä tulee karvanpoistoon. En ole eläissäni vahannut sääriäni ja joka kerta, kun kulmiani nypitään (minä itse tai kosmetologi), silmäni vuotavat kuin Niagaran putoukset. Näin ollen jännitin Epicaren testausta ja siirsin sitä koko ajan eteenpäin.
No pari viikkoa sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kaivaa Epicaren esiin. Luin käyttöohjeet ja asetin jousen ylähuuleni yläpuolelle ja ryhdyin pyörittelemään sitä ohjeiden neuvomalla tavalla sormissani. AUTS!

Epicare toimi kuin unelma ja vei mennessään kaikki pienet haivenet, mutta samalla se sattui älyttömästi! Ja kun ne haivenet kerran ovat sinne jousen väliin joutuneet, niin paluuta ei ole. Ne on vain nyppäistävä irti. Kyyneleet valuivat silmistäni, mutta hoidin ylähuulen putsauksen kunnialla loppuun. Onneksi tämä karvaongelma ei minulla ole tämän pahempi, sillä kovin usein en tätä toimenpidettä halua tehdä.

Myönnettävä kuitenkin on, että Epicare on kuitenkin todella kätevä ja helppokäyttöinen. Laite on kehitetty Kanadassa ja inspiraatio siihen on saatu Intiassa ja Lähi-idässä satoja vuosia käytetystä lankausmenetelmästä. Epicare nappaa kasvoilta lyhyimmätkin karvat ja saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä.

Epicare

Sain bogini lukijoille arvottavaksi kolme Epicare karvanpoistolaitetta. Arvontaan osallistuminen on helppoa.
Kerro blogin kommenttiboksissa, minkä värisen Epicaren haluaisit itsellesi.
Arvontaan voi osallistua 13.6. saakka.

 

Tallenna

Tallenna

6 Thoughts on “Epicare antaa karvoille kyytiä

 1. Jenni on 08/06/2016 at 11:28 said:

  Olisipa hauska päästä kokeilemaan tätä ja jos arpaonni suosii, niin musta olisi kiva 🙂

 2. Johanna on 08/06/2016 at 17:40 said:

  Olen kokeillut ”lankailua”, ja siksipä tämä kiinnostaa. Masokistista ehkä, mutta ehkä pinsettihommaa helpompaa 🙂

  Keltainen, jos onni suosii 🙂

 3. Anne on 13/06/2016 at 09:13 said:

  Hei Thea,

  tuo vaaleanpunainen vaikuttaa hellävaraisimmalta!

 4. Onpa mielenkiintoinen! Olisipa kiva päästä kokeilemaan. Klasiinen musta tai kesäisen keltainen olisi passeli!

 5. Mari on 23/06/2016 at 12:50 said:

  Lankoja kokeiltu ja mieli tekisi terää onko tuo pahempi vai helpompi. Jos nyt Onni sattuisi potkaisemaan niin lila olisi ihana väri

 6. Outi on 26/06/2016 at 18:59 said:

  Värillä ei väliä jos on hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + = 12

Post Navigation