Mietitkö mitä tekisit viikonloppuna? Mitäpä jos piipahtaisit herkullisessa delissä Porvoossa nauttimassa aamiaista tai lounasta? Historiallisessa Simolinin tavaratalossa toimiva Zum Beispiel -deli tarjoilee kiinnostavan makumatkan Meksikon, Etelä-Amerikan ja Saksan keittiöihin.
Delin menu on keittiömestari Georg Simojoen käsialaa. Tarjolla on esimerkiksi avotorta-leipiä, joissa on täytteenä Schwarzwald-kinkkua, grillattuja vihanneksia ja erilaisia juustoja. Lisäksi menussa on erilaisia makkaroita, itse tehtyä pastaa, burgereita ja NYT-liitteenkin kehumaa Cesar-salaattia. Aamiaista tarjoillaan koko päivän ajan ja vaihtuva lounas on tarjolla arkisin klo 11–14. Sunnuntaisin ravintola on suljettu.
Ravintolan delipuodista voi ostaa herkkuja mukaan. Tarjolla on mm. Zum-olutta, omatekoisia hilloja ja hillokkeita ja käsintehtyä pastaa. Puodin tuotteita pakataan asiakkaan toiveiden mukaan myös lahjaksi ja niistä voi helposti koota maistuvan herkkukorin liikelahjaksi.
Iltaisin ravintolassa on joskus live-musiikkia ja esimerkiksi tänä viikonloppuna siellä järjestetään Porvoon Jazzfestivaalien jamit. Ravintolaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Asiakaspaikkoja on noin 100 hengelle.
Delin omistajat vastaavat myös Porvoon keskustassa sijaitsevan tilausravintola Piilon toiminnasta ja tekevät tiivistä yhteistyötä jokirannassa sijaitsevan kokous- ja juhlatila Rakuunarykmentin kanssa. Nämä paikat sopivat hyvin yksityistilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

Porvoon keskustassa, Lindforsin vanhan leipomon tiloissa sijaitsee tilausravintola Piilo, jossa voi järjestää yksityistilaisuuksia 10–25 hengelle. Siellä järjestetään myös kokkikursseja. Kurssi kestää noin viisi tuntia ja se sisältää yhteisen aterian.
Seuraa blogia