Esimerkillinen deli Porvoossa

simolinin tavaratalo

Zum Beispiel on toiminut Simolinin tavaratalon tiloissa vuodesta 2013 lähtien.

Mietitkö mitä tekisit viikonloppuna? Mitäpä jos piipahtaisit herkullisessa delissä Porvoossa nauttimassa aamiaista tai lounasta? Historiallisessa Simolinin tavaratalossa toimiva Zum Beispiel -deli tarjoilee kiinnostavan makumatkan Meksikon, Etelä-Amerikan ja Saksan keittiöihin.

Zum beispiel

Ravintolan tiloissa järjestetään paljon yksityistilaisuuksia.

Delin menu on keittiömestari Georg Simojoen käsialaa. Tarjolla on esimerkiksi avotorta-leipiä, joissa on täytteenä Schwarzwald-kinkkua, grillattuja vihanneksia ja erilaisia juustoja. Lisäksi menussa on erilaisia makkaroita, itse tehtyä pastaa, burgereita ja NYT-liitteenkin kehumaa Cesar-salaattia. Aamiaista tarjoillaan koko päivän ajan ja vaihtuva lounas on tarjolla arkisin klo 11–14. Sunnuntaisin ravintola on suljettu.

Ravintolan delipuodista voi ostaa herkkuja mukaan. Tarjolla on mm. Zum-olutta, omatekoisia hilloja ja hillokkeita ja käsintehtyä pastaa. Puodin tuotteita pakataan asiakkaan toiveiden mukaan myös lahjaksi ja niistä voi helposti koota maistuvan herkkukorin liikelahjaksi.

Iltaisin ravintolassa on joskus live-musiikkia ja esimerkiksi tänä viikonloppuna siellä järjestetään Porvoon Jazzfestivaalien jamit. Ravintolaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Asiakaspaikkoja on noin 100 hengelle.

Delin omistajat vastaavat myös Porvoon keskustassa sijaitsevan tilausravintola Piilon toiminnasta ja tekevät tiivistä yhteistyötä jokirannassa sijaitsevan kokous- ja juhlatila Rakuunarykmentin kanssa. Nämä paikat sopivat hyvin yksityistilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

leivät

Päivittäin on myös tarjolla itse luomujauhoista leivottua leipää.

kahvikone

Porvoolaisten mukaan Zum Beispiel tarjoilee maailman parasta kaakaota.

deli shop

Piilo

Porvoon keskustassa, Lindforsin vanhan leipomon tiloissa sijaitsee tilausravintola Piilo, jossa voi järjestää yksityistilaisuuksia 10–25 hengelle. Siellä järjestetään myös kokkikursseja. Kurssi kestää noin viisi tuntia ja se sisältää yhteisen aterian.

Rakuunarykmentti3

Tunnelmallinen kokouspaikka on jokirannassa sijaitseva kokous- ja juhlatila Rakuunarykmentti.

ranta-aitat

Kesäisin Rakuunarykmentin laiturilla voi nauttia lasin kuplivaa.

Rakuunarykmentti2

Vanhassa ranta-aitassa on kaksi eri huonetta ja hyvin varusteltu keittiö.

Rakuunarykmentti

Saliin mahtuu istumaan 36 henkeä kahteen pöytään.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 86 = 93

Post Navigation