Hehkua talven kalpealle iholle

itseruskettavat tuotteet_vita liberata

Vita Liberata -sarja on kehitetty Irlannissa vuonna 2003. Sarjan tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia ja ovat tuoksuttomia ja parabeenittomia.

Ihana maaliskuinen kevätaurinko paljastaa likaista ikkunoiden lisäksi talven kalpean ihon. Vaikka tutut ihonhoitorutiinit ovat pitäneet ihoni talven aikana muuten kunnossa, ei siinä ole ollenkaan auringon antamaa tervettä väriä. Enkä nyt puhu mistään pavunruskeasta ruotsalaisrouvien väristä. Meikkivoide, poskipuna ja aurinkopuuteri auttavat asiaa, mutta kätevimmän ratkaisun tarjoavat uudenlaiset itseruskettavat-tuotteet.

Aikaisemmin käytin itseruskettavia voiteita oikeastaan vain alkukesästä, kun piti pukeutua hameeseen, mutta sääret eivät olleet siihen vielä valmiit. Kasvoille tai muuhun kroppaan en niitä levitellyt epätasaisen ja oranssin lopputuloksen pelosta. No nykyään itseruskettavilla saa luonnollisen lopputuloksen helposti.

Viime syksynä sain testikäyttöön Vita Liberata -sarjan itseruskettavan mineraali bronzerin eli suomeksi ns. mineraalimeikkipohjan. En ollut eläissäni kuullut sellaisesta tuotteesta, mutta se ei ole mikään ihme, sillä kyseessä oli maailman ensimmäinen asteittain ruskettava mineraalimeikki! Tuotteen mukana tuli laadukas kabukisivellin, jolla bronzerin sai levitettyä ohuesti kasvoille. Käytin tuotetta koko syksyn, varmaan marraskuulle asti ja sain monia kyselyitä siitä, missä olin lomaillut, kun ihoni on niin ihanasti päivettynyt!

Toinen löytö saman sarjan tuotteista on kosteuttava ja kiinteyttävä yönaamio, joka myös ruskettaa ihoa asteittain. Se levitetään illalla puhdistetulle kasvojen ja dekolteen iholle (älä laita yövoidetta alle!) ja annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla ihon voi puhdistaa normaaliin tapaan.
Harvoin aamulla vasta heränneenä näyttää niin freesiltä, kuin tätä naamiota käytettyään. Suosittelen!

 

One Thought on “Hehkua talven kalpealle iholle

  1. Pingback: Taas on se aika vuodesta… - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

79 + = 88

Post Navigation