Hotel Haaga tarjoaa hemmottelua ja hyvinvointia

Hotel Haaga

Suomen suurimmassa hotellin uima-altaassa voi harjoitella sup-lautailua, vesijumpata tai uida.

Tuttu lounaspaikkani Hotel Haaga on yhteistyössä Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston opetushoitola Verson ja Erimover Oy:n kanssa avannut uudenlaisen hyvinvointipalveluja tarjoavan Day span. Hyvinvointikonseptiin kuuluu rentouttavia hemmotteluhoitoja kauneushoitolassa, sup-lautailua tai muuta vesiliikuntaa hotellin uima-allasosastolla sekä terveellisiä ja herkullisia ruokia hotellin ravintolassa.

Hotel Haaga

Versossa on kattava valikoima erilaisia kauneushoitoja. Erikoisuutena on kahden hengen hoitohuone, johon voi varata ajan vaikka ystävän tai puolison kanssa saman aikaan.

Verso vastaanotto

Opetushoitola Versolla on oma vastaanotto ja pieni myymälä hotellin aulassa.

Verso2

Opetushoitola Verso on auki arkisin klo 9.00-20.00.

Hyvinvointikonseptin palvelut ovat hotelli- ja kokousvieraiden lisäksi myös yksityisten asiakkaiden käytössä. Kaikki palvelut on hinnoiteltu maltillisesti, joten hemmottelupäivän hinta ei nouse yksittäiselläkään asiakkaalla liian kalliiksi. Myös kauneushoitojen hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, sillä kyse on opetushoitolasta.

Koska Hotel Haaga sijaitsee samassa rakennuksessa Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston tilojen kanssa, on opiston oppilaita mahdollisuus tilata tekemään rentouttavia niska-hartia-hierontoja tai käsihierontoja vaikka kokouksen oheen hotellin tiloihin. Tilaus on vain syytä muistaa tehdä ajoissa!

plus-hotellihuone

Plus-luokan huoneen hintaa kuuluvat mm. kylpytakit ja -tossut, vapaa pääsy vesiliikuntatunneille, hotellin saunan ja uima-altaan käyttö, valikoima kosmetiikkaa ja mahdollisuus valmistaa erikoiskahveja huoneessa.

kokoustila

Hotel Haagassa on erilaisia kokoustiloja 10-240 hengelle.

Pääsin tutustumaan uuteen konseptiin muutaman muun bloggaajan kanssa syyskuun lopulla. Saimme nauttia hemmottelevasta jalkahieronnasta ja maistelimme ravintolan uuden wellness-menun luomuviinien saattelemana.

Uuden Day spa -konseptin paras puoli on se, että se taipuu sekä yritysryhmien että yksittäisten asiakkaiden tarpeisiin helposti. Myös hinta-laatu-suhde on näissä palveluissa kohdallaan.
Tykkäsin kokonaisuudesta niin paljon, että aion houkutella muutaman ystäväni tänne hemmotteleviin pikkujouluihin!

wellness-menu1

Hotel Haaga panostaa myös hyvää tekevään ruokaan. Ravintolassa on tarjolla erityinen wellness-menu, jonka on suunnitellut Harri Hartwall.

wellness-menu2

Wellness-menu alkaa vihershotilla ja päättyy raikkaaseen marja- ja hedelmäjälkiruokaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

66 − 62 =

Post Navigation