Hotellivinkki Pariisiin

viinitarha1

Työmatkoilla en useinkaan pääse vaikuttamaan yöpymispaikan valintaan. Messu- tai lehdistömatkoilla kutsuja tai matkan isäntä hoitaa yleensä matkajärjestelyt. Eikä siinä mitään, kyllähän se sillä tavalla on paljon helpompaa. Lisäksi matkan isäntä osaa yleensä valita hyvän hotellin läheltä messukeskusta tai vierailukohdetta.

Olin toukokuussa työmatkalla Pariisissa. Majoituin Radisson Blu Paris Boulogne -hotellissa, joka sijaitsee Pariisin länsipuolella, historiallisessa Boulogne-Billancourt -kaupunginosassa. Hotellin lähellä sijaitsevat mm. Bois de Boulogne -puisto ja Parc des Princes -jalkapallostadion. Ja mikä parasta: hotellista oli vain muutaman minuutin kävelymatka Porte de Saint-Cloudin metroasemalle, josta pääsi kätevästi linjalla 9 keskustan houkutuksiin, kuten Champs-Élyséelle.

Hotelli oli yleisesti ottaen kuin mikä tahansa bisneshotelli, jossa voi majoittua työ- tai lomamatkalla. Huone oli tyylikäs ja viihtyisä, palvelu erinomaista ja croissantit aamiaisella rapeita. Lisäksi kahvin oheen tarjoiltiin automaattisesti lämmintä maitoa!

Yllätys odottikin sisäpihalla: yksityinen viinitarha. Kyllä, luit oikein. Hotellin sisäpihalla kasvoi viiniköynnöksiä ja tarjoilija kehui ilmaston ja lämpötilan kivitalojen keskellä olevan viinin viljelyyn juuri sopiva. Niinpä nautin sitten illallisen ja aamukahvin viinitarhan katveessa.

viinitarha2

hotellihuone

kosmetiikkatuotteet

vessa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 6 =

Post Navigation