Hyvää syntymäpäivää blogi!

Tämäkin tärkeä merkkipäivä meinasi hurahtaa ohi, kuten niin moni muukin asia tänä syksynä. Onneksi LinkedIn-yhteisöpalvelu siitä ystävällisesti muistutti ja monet verkostooni kuuluvat ihmiset siitä myös onnittelivat.

Viime sunnuntaina siitä tuli siis jo kolme vuotta, kun aloitin Toimistossa.fi -blogini. Huh, kylläpä aika kuluu sutjakkaan. Silloin elettiin joulukuuta 2013 ja elämä oli aika erilaista.

Ensimmäinen postaukseni oli lainaus yhdestä lempikirjastani Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Se oli japaninkielinen termi OKASHI, joka tarkoittaa halua hurmata lukijat ja ottaa heidät mukaansa etsimään jotain kaunista, ihanaa, hienostunutta, joskus jopa outoa ja epätavallista.
Vanhoja postauksia selatessani olen tässä tavoitteessani onnistunut välillä paremmin ja välillä huonommin.

Aloitin blogin kirjoittamisen aikanaan sen takia, että halusin oppia jotain uutta. Lisäksi tajusin, että kovin monessa paikassa ei kirjoiteta työelämään liittyvistä ja meitä jokaista koskettavista aiheista, vaikka vietämme työn parissa suuren osan elämäämme. Tästä kaikesta syntyi aikanaan Toimistossa.fi.

Tänä syksynä olen kipuillut blogini kanssa, sillä uusi työni on meinannut ottaa minusta niskalenkin, eikä aikaa ole tuntunut riittävän blogin tekemiseen. Sitkeä työ on kuitenkin tuottanut tulosta ja nyt vuoden lopuksi olen saanut taas kivoja ja kiinnostavia yhteistyöehdotuksia, joita pääsen toteuttamaan heti tammikuussa.

Ilahduttavinta on se, että moni yhteistyökumppani sanoo blogini olevan heidän edustamilleen aiheille ja teemoille oikeastaan ainoa paikka näkyvä ja tulla esille. Yksin tämä on jo hyvä syy jatkaa blogin kanssa eteenpäin!

Olisi kiva kuulla teiltä blogini uskollisilta lukijoilta, mitkä teemat ja aiheet erityisesti kiinnostavat ja mistä aiheista haluaisitte lisää postauksia. Aiheista voi vapaasti kirjoitella kommenttiboksiin tai lähettää niitä minulle sähköpostilla.

*Kuva: Pixabay

 

One Thought on “Hyvää syntymäpäivää blogi!

  1. Pingback: Meikinpohjustustuote saa meikin kestämään - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

34 + = 44

Post Navigation