Ihmevoide punoituksen poistamiseen

Mary Cohr ihmevoide

Näin sunnuntaisin jaksan harvoin kotioloissa meikata. Levitän kasvoille vain normaalin seerumin ja kosteusvoiteen ja annan ihoni muuten olla rauhassa. Koska kärsin tummista silmänalusista ja pientä punoitusta on sekä nenänpielissä että leuassa, olisi ihon sävyä kuitenkin kiva hiukan tasoittaa. Ihan vaan sen verran, ettei omaa peilikuvaansa tarvitse pelästyä 🙂

Sain testiin tutun ranskalaissarjan Mary Cohrin couperosa-iholle tarkoitetun hoitovoiteen, joka vaikutti varsinaiselta ihmevoiteelta. Instant Anti-Redness Cream on erittäin ohut, luonnosta saatavia vihreitä väripigmenttejä sisältävä voide, joka on tarkoitettu paikallishoitotuotteeksi punoittavalle ja couperosa-iholle. Voide sisältää väripigmenttejä, jotka iholle levitettäessä muovautuvat luontaisesti ihon oman sävyn mukaiseksi poistaen punoitusta ja tasoittaen ihon väriä. Hoitovoiteen tehoaineena on hevoskastanjauute, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa. Voidetta voi käyttää myös meikkivoiteen kanssa, jos iho punoittaa voimakkaasti.

Voide on erittäin riittoisaa ja jo pieni nokare riittää tasoittamaan silmänalusten, nenänpielien ja leuan värisävyä. Voide poisti punoituksen uskomattoman tehokkaasti ja kun punoitus on poissa, ovat kasvoni heti levänneen näköiset.

P.S: Tarkoitukseni on jatkossa julkaista näin sunnuntaisin kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä postauksia, joissa esittelen uusia kiinnostavia tuotteita ja annan vinkkejä aikuisen naisen ihonhoitoon. Onko sinulla joku tietty aihe, joka kiinnostaisi ja josta haluaisit minun tekevän postauksen? Laita vinkkejä kommenttiboksiin tai lähetä sähköpostia!

 

*Tuote saatu blogin kautta

 

One Thought on “Ihmevoide punoituksen poistamiseen

  1. Thea on 22/08/2016 at 16:50 said:

    Hei Anette! Tässä on nimenomaan kyse hoitotuotteesta, joka rauhoittaa punoittavaa ja couperosa-ihoa. Lisäksi voiteessa on vihreää pigmenttiä, joka peittää punoitusta. Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 + = 23

Post Navigation