Iho kuntoon ennen kesälomaa

DMK

Olen koko ikäni ollut kosmetologien vakioasiakas ja käynyt jalkahoidossa, manikyyrissa ja kasvohoidossa säännöllisesti. No tänä keväänä kasvohoidossa käyminen on jäänyt totaalisesti väliin. Enkä ole siihen kokenut suurempaa tarvettakaan, sillä ihoni on ollut koko ajan hyvässä kunnossa. Ennen kesää tuli kuitenkin tunne, että samea ihoni kaipaisi jonkinlaista hoitoa ennen lomaa.

Niinpä tartuin innokkaasti tilaisuuteen, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä testaamaan DMK Skin Revision -sarjan kasvohoitoa. Hoidon aluksi juttelin ihoterapeutin kanssa oman ihoni kunnosta ja siitä, minkälaista hoitoa sille kaipasin. Yhdessä päädyimme siihen tuloksen, että nimenomaan kirkastava DMK-entsyymihoito sopisi iholleni. Se kirkastaisi sitä ja tasapainottaisi pigmentin muodostumista. Ihoterapeutin mukaan tällainen kirkastava hoito sopii nimenomaan ennen lomakautta valmistelemaan ihoa auringonottoon.

Kasvohoidon aluksi ihoni puhdistettiin raikkaalla puhdistusvaahdolla. Sen jälkeen kasvoille laitettiin ensimmäinen naamio, joka kuumotti ja kihelmöi iholla. Ihoterapeutti leyhytteli samaan aikaan kasvojani viuhkalla, joten ole ei missään vaiheessa ollut epämiellyttävä. Sen jälkeen kasvoille levitettiin seerumi ja kosteuttava vitamiini- ja mineraalisuihke. Sitten oli vuorossa varsinainen entsyyminaamio.

Ihoterapeutti kertoi koko hoidon ajan, mitä tuotteita hän seuraavaksi kasvoilleni levittää ja minkälaisia tuntemuksia on mahdollisesti odotettavissa. Normaalisti tykkään kasvohoidon ajan pötkötellä rauhassa, puhumatta mitään, mutta tässä hoidossa oli kuitenkin kiva tietää, mitä tuleman piti. Sen verran erikoisia tuntemuksia hoito iholla aiheutti.
Esimerkiksi nestemäinen entsyyminaamio kuivui lopulta kasvoille ja kaulalle tiukaksi kääreeksi, joka kuivuessaan pumppasi ihoa. Tunne ei ollut epämiellyttävä ollenkaan, mutta aikaisemmin en tämän tyylistä kasvohoitoa ole koskaan kokenut. Naamio oli kasvoillani 45 minuuttia, jonka aikana sain valita jalka- tai käsihieronnan. Ihanan rentouttavan jalkahieronnan aikana melkein nukahdin, vaikka naamio jatkoi kasvoillani pumppausliikettä.

Naamion poistamisen jälkeen kasvoilla ja kaulalla pitäisi olla punoitusta ja punaisia juovia, jotka kertovat siitä, että elimistön lymfakierto toimii hyvin. Itselläni punoitusta oli vähän vain kaulalla, joten ihoterapeutti suositteli minulle veden juomisen lisäksi lymfahierontaa.
Hoidon jälkeen ihoni oli selvästi kirkkaampi ja väriltään tasainen. Se myös tuntui napakan puhtaalta, ei kuivalta.

Räätälöity DMK kotihoito-ohjelma

Sain mukaani neljä erilaista kotihoitotuotetta, joiden tarkoitus on tasapainottaa pigmentin muodostusta ihollani. Deep Pore Pure on kasvipohjainen ja pH-tasapainotettu puhdistusvaahto, joka vie meikin mennessään kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Melanotech-tipat hidastavat melaniinin tuotantoa ja estävät uutta pigmentaatiota syntymästä. Ne levitetään iholle ennen voidetta ja suihketta ja vain niille kohdille, jossa pigmentaatiota ilmenee. Creme Citrique voide säätelee ihon kosteuttaa, kirkastaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisestä johtuvia vaurioita iholla UVA- ja UVB-suojakerrointen avulla. Lopuksi kasvoille suihkutetaan Herb & Mineral -suihke, joka auttaa jälleenrakentamaan iholle happovaipan ja säilyttää sen kosteuden.

Nyt olen käyttänyt ainoastaan DMK Skincare -kotihoitotuotteita noin kahden viikon ajan ja täytyy sanoa, että ihoni tuntuu todella hyvältä. Normaalisti kuiva ihoni tuppaa rasvoittumaan ja kiiltämään kesäisin, mutta nyt iho tuntuu napakalta, eikä rasvoitu ollenkaan.

Tuloksellista ihonhoitoa

Danné Montague Kingin luoma DMK Skin Revision on paramedikaalinen hoitosarja, joka on alun perin kehitetty ihotautilääkäreiden tarpeisiin. Konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

DMK-konseptin mukaan useimmat ihossa näkyvät muutokset, kuten epäpuhtaudet, väsymys ja elottomuus, johtuvat elämäntavoista ja ympäristön vaikutuksesta. Niinpä sarjan hoidot ja kotihoitotuotteet on tarkoitettu korjaamaan ja palauttamaan ihon oma luonnollinen toiminta. DMK Skincare -kotihoitotuotteet ovat tarkkoja uuttamismenetelmiä käyttäen valmistettuja lääkkeenomaisia tuotteita, joilla voidaan hoitaa myös aknea, maksaläiskiä ja atooppista ihoa. Sarjan tuotteet jäljittelevät ihon omaa biokemiaa ja siten korjaavat ihon toimintaa ja auttavat sitä voimaan hyvin.

Koska DMK-sarjan hoidot ja tuotteet uudistavat vahvasti ihosolujen toimintaa, on erityisen tärkeää, että asiakas sitoutuu hoitoprosessin aikana käyttämään ainoastaan kyseisen sarjan tuotteita. Jos sarjan tuotteita käytetään sekaisin toisten tuotteiden kanssa, voi seurauksena olla jonkinlainen ihoreaktio.

Vaikka DMK-konseptin avulla voidaan hoitaa vakaviakin iho-ongelmia, kuten aknea, ruusufinniä, maksaläiskiä tai atooppista ihoa, se on myös mainio tuotesarja kenelle tahansa, joka haluaa hoitaa ihoaan hyvin.
Jos tuntuu, että iho-ongelmiesi taustalla on jotain muuta ja yleiskuntosi on laskenut ja aineenvaihdunta hidastunut, niin suosittelen piipahtamaan Terveysklinikka Pisarassa, jossa itse kävin testihoidossa. Se on Suomen ainoa ihonhoidossa puhtaasti DMK Skin Revision -hoitoprotokollaa noudattava klinikka, jossa on tarjolla myös Method Pisara -terveysvalmennusta. Funktionaaliseen terveyskäsitykseen perustuvan valmennuksen tarkoituksena on tarjota työkaluja sairauksien ehkäisyyn ja oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Valmennuksessa jokainen asiakas saa räätälöidyn hoitopolun, johon voi kuulua kasvo- tai varatalohoitoja, lymfahierontaa, kotihoitotuotteita, ravitsemusvalmennusta ja terveysvalmennusta.

Tutustu Method Pisara -valmennukseen täällä.

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 7 =

Post Navigation