Joco on kahviaddiktin pelastus!

joco cup kahvilassa

Parantumattomana kahvisieppona kuljetan kahvimukia monesti mukanani. Muutamakin erilainen termosmuki löytyy kaapista, mutta täytyy myöntää etteivät ne ole mikään ilo silmälle. Turhankin usein tulee napattua kahvi mukaan kertakäyttöisessä pahvimukissa.

Joco-kahvikupit ovat ratkaisu maailmantuskaa potevalle kahviaddiktille. Ne on valmistettu lasista, josta ei liukene mitään makua tai terveydelle haitallisia aineita juomaasi. Lasi ei myöskään naarmuunnu tai muutu käytön myötä epähygieeniseksi ja se kestää konepesua. Silikonista tehty panta pitää kahvin kuumana ja sormet viileinä ja roiskekansi estää kahvia läikkymästä.

Ja mikä parasta, Joco-kahvikupit on mitoitettu niin, että ne sopivat useimpiin kahvikoneisiin, joten voit ostaa noutokahvia omaan kuppiisi lähes mistä vaan!

Valittavana on kahdeksan herkullista väriä. Hauskaan lahjalaatikkoon pakattuja Joco-kuppeja saa ainakin Ruohonjuuren verkkokaupasta.

Joco cups2_edited-1*Kuvat big small company

 

One Thought on “Joco on kahviaddiktin pelastus!

  1. In 2009, Charlie Bronson’s latest (some say half-hearted) attempt at parole was rejected. The chairman of the parole board stated that he believed Charlie had not reformed his ways adequately.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 6 = 11

Post Navigation