Joululounaalla Haikaranpesässä

Haikaranpesä ulkoa

Mistä tunnistaa hyvän joululounaan? No siitä, että vaikka etukäteen päättää, ettei ihan jokaista ruokalajia tarvitse maistaa, niin kuitenkin kävelee ulos ravintolasta napa piukeana. Tällainen joululounas on tarjolla ravintola Haikaranpesässä, Haukilahden vesitornissa. Lisäbonuksen 76 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva ravintola tarjoaa upeat näköalat merelle.

Joulupöydän kalaruoat ovat aina olleet oma suosikkini ja Haikaranpesässä niitä on tarjolla todella runsaasti. Valittavana on mm. lämminsavulohta, limemarinoitua siikaa, kirjolohen mätiä, silakkarullia ja erilaisia sillejä. Alkuruokapöydän lihavaihtoehdoista voi mainita paahtopaistin, savustetun ankan- ja kalkkunanrinnan ja savuporotäytteiset rieskarullat. Tähän päälle sitten vielä erilaiset salaatit, perinteiset joululaatikot ja kinkku. Unohtamatta tietenkään erillistä jälkiruokavalikoimaa, jossa on mousseja, kakkuja, pannacottaa ja juustoja. Joulupöydän menuun voit tutustua täällä.

Näitä herkkuja voi Haikaranpesässä nauttia 23.12. saakka.
Ravintolassa on myös arkisin huikea lounasbuffet, jossa on mm. 38 erilaista alkuruokaa, joten siellä kannattaa piipahtaa joulun jälkeenkin.

kalapöytä1
kalapöytä2
noutopöytä
jälkiruoat
Ravintolasali

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 4

Post Navigation