Kääri pakettiin jotain punaista…

punaiset tuotteet
1) Joseph Ribkoffin tyylikästä kotelomekkoa koristavat kultaiset vetoketjut.

2) Gauchon pirteän punaiset, käsin ommellut nahkahansikkaat ovat talvitakin väriläiskä.

3) Make Up For Everin geelimäinen, peilimäisen kiillon antava huulikiilto voidaan levittää suoraan huulille tai huulipunan päälle. Moulin Rouge -sävy sopii jouluun.

4) Pehmeä chileläinen Santiago 1541 Syrah-Cabernet-Malbec -punaviini maistuu jouluna kinkun seurana tai ihan sellaisenaan. Viini on maultaan hennon mokkainen, kirsikkahilloinen ja metsämarjainen.

5) Elizabeth Ardenin uusi modernin itämainen kukkaistuoksu Always Red on kunnianosoitus New Yorkille. Tuoksu on kuin luotu itsevarmalle, rohkealle ja intohimoiselle naiselle.

6) Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler Concentrate on ihonhoituote, joka taistelee tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kolmen vaikuttavan ainesosan, magnololin, oligopeptidien ja hyaluronihapon ainutlaatuinen yhdistelmä ehkäisee ihon roikkumista, terävöittää kasvojen ääriviivoja ja palauttaa ihon täyteläisyyden.

7) Berliiniläisen kynsilakkamerkki Treat Collectionin 5-Free koostumus hemmottelee kynsiä, sillä se ei sisällä haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja, kuten formaldehydiä, resiiniä, tolueenia, dibutyyliftalaattia ja kamferia. Lisäksi sarja on myös gluteeniton sekä vegaaninen. Joulukynsiä koristamaan sopii herkullinen Celebrity.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1

Post Navigation