Kahvitauko on työpäivän paras hetki!

kahvitauko

Ei ole mitään kivempaa tapaa työpaikalla kuin iltapäivän yhteinen kahvitauko, jossa jokainen viipyy kiireidensä mukaan. Siinä tulee hoidettua työpaikan sosiaaliset suhteet, vaihdettua kuulumiset kollegoiden kanssa ja pomonkin kanssa juttelu sujuu hiukan rennommin. Samaa mieltä on Kulta Katriinan tekemän tuoreen kyselyn mukaan yli puolet suomalaisista. Kahvitauko on tärkeä!

Suomessa työpaikat tuntuvat pyörivän kahvin voimalla, sillä 39 prosenttia kyselyyn vastaajista arvioi, että suomalaisten työteho kärsisi, jos kahvia ei olisi. Ja kyllähän se kahvi ainakin omaa arkeani aika hyvin pyörittää. Oheisen kuvakollaasin tekeminen ei tuottanut mitään vaikeuksia. Erilaisia kuvavaihtoehtoja oli sekä puhelimessa että koneella aikamoinen määrä.
Itselläni ei aamu tahdo lähteä käyntiin, jos en saa eteeni kunnon kokoista kahvimukia ja iltapäivällä, kun energiatasot lähtevät laskuun, mukillinen kahvia piristää kummasti. Myös kaupungilla on ihana pistäytyä kahvilassa nauttimassa ammattitaitoisen baristan tekemästä lattesta.

Suomalaiset juovat edelleen eniten kahvia maailmassa. Käytämme paahdettua kahvia vuosittain noin 10 kiloa henkeä kohden, mikä tarkoittaa 4‒5 kupillista päivässä. Päivittäisestä annoksestamme noin kolme kupillista nautitaan työpaikalla.

Tiesitkö, että Suomi on maailman ainoa maa, jossa kahdeksan tunnin työpäivään kuuluu kaksi lakisääteistä kahvitaukoa! Täältä löydät lisätietoa kahvitauon hyvää tekevistä vaikutuksista.

Lue lisää hyvästä kahvista täältä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1

Post Navigation