Kaikki mitä tarvitsee tietää pukeutumisesta…

*Kirja saatu blogin kautta

Mirva Saukkola

Viime vuonna tapakouluttaja ja tyyliasiantuntija Mirva Saukkola päivitti tietämyksemme modernista etiketistä ja tänä vuonna hän kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta.

Jos mietit, miten arvokkaat kašmirneuleet tulee säilyttää, minkälaisia asusteita tai laukkuja kannattaa hankkia ja miten pakkaat kaiken tarpeellisen mukaan työmatkalle, vastaus löytyy Mirvan kirjasta Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta (WSOY).

Kirjan vinkeillä on helppo koota toimiva vaatekaappi, jossa on ripaus laatua, muutama vintageherkku ja edullista käyttömuotia täydennettynä hyvälaatuisilla kengillä ja värikkäillä asusteilla, sillä Mirva Saukkolan osaaminen kattaa koko garderopin alusvaatteista ulkotakkeihin ja urheiluvaatteista yöpukuihin.

Pukeutumisvinkkejä Mirva täydentää mielenkiintoisilla muotihistorian detaljeilla. Kirjan lopussa on kätevä luettelo vaatekappaleista, joihin kannattaa panostaa ja myös niistä joiden ostohinnassa on nipistämisen varaa. Tämä lista kannattaa ottaa mukaan seuraavan kerran, kun lähdet vaateostoksille!

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

40 − 35 =

Post Navigation