Kaipaatko inspiraatiota arkeesi?

Sisältää arvonnan

Inspiraatiokortit

Kirjoittelin blogissa jokin aika sitten siitä, miten olin hukannut inspiraation blogin kirjoittamiseen. Universumi selvästi kuunteli minua, sillä samalla viikolla postilaatikkooni kolahtivat Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen tekemät Inspiraatiokortit.

Nämä visuaalisesti kauniit kortit ovat tekijöidensä mukaan työkalu arjen elävöittämiseen niin töissä kuin kotonakin. Ja vaikka inspiraatiota ei voi pakottaa, korttien avulla sen syntymistä voi edistää.

Olen nyt selaillut kortteja useampana päivänä vaikkapa silloin, kun tuntuu, että kaipaan kirjoittamaani juttuun tuoreen näkökulma tai haluan ideoida blogiin uusia postauksia. Ja joka kerta kortit ovat inspiroineet minua ottamaan uuden näkökulman tai kokeilemaan erilaista toimintatapaa.

Niinpä olen erityisen iloinen, kun voin tarjota inspiraatiota myös jonkun teidän arkeen. Sain nimittäin PS-Kustannukselta yhden pakan Inspiraatiokortteja arvottavaksi blogin lukijoiden kesken.

Arvontaa osallistuminen on helppoa!
Kerro blogin kommenttiboksissa, missä tilanteessa itse tarvitsisit inspiraatiota ja miksi haluaisit Inspiraatiokortit käyttöösi.
Osallistua voit 29.11.2016 saakka.

Tilaa Inspiraatiokortit itsellesi tai lahjaksi

Eikä hätää, jos arpaonni ei tällä kertaa suosi juuri sinua.

Voit hankkia pakan Inspiraatiokortteja itsellesi tai vaikka lahjaksi osoitteesta www.hyvanmielentaidot.fi.
Alennuskoodilla ”Toimistossa” saat kortit tarjoushintaan 19 €, kun niiden normaalihinta on 25 €.

 

2 Thoughts on “Kaipaatko inspiraatiota arkeesi?

  1. Tämä aika vuodesta on mulle perinteisesti sitä aikaa kun kaipaisin extra-inspistä

  2. Eevis on 26/11/2016 at 19:53 said:

    Tällä hetkellä on erityisen tiukkaa työelämässä, joten uusia lähestymistapoja työhön kaipaisin. Arki kulkee samaa rataa, joten inspiraatio olisi paikallaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =

Post Navigation