Käsilaukkuun mahtuva tulostin

Epson_workforce

Kotitoimistolla tulee oikeastaan aika harvoin tarvetta tulostaa mitään. Moni dokumentti kulkee pdf-tiedostona joko läppärillä, tabletissa tai kännykässä. Töihin liittyvät tulostukset puolestani hoidan yleensä toimistolla käydessäni. Niinpä tilaa vievä ja pöydän kulmalla pölyttyvä tulostin yleensä vain ärsyttää.

Epson on lanseerannut tänä syksynä useita uusia tulostimia, joista aikaisemmin sain testattavaksi EcoTank-mallin. Se on kätevä kapistus, josta muste ei ihan heti lopu.
Tämä toinen uutuus, WorkForce 100W vei kuitenkin sydämeni. Maailman pienin ja kevyin A4-kokoinen mustesuihkutulostin, joka mahtuu vaikka  kirjoituspöydän laatikkoon silloin, kun sitä ei tarvitse. Kätevää!

Pienessä tulostimessa on mukana kiinteä akku, joka voidaan ladata missä tahansa USB-yhteyden kautta. Tulostimessa on myös langaton Wi-Fi-yhteys eli sen kanssa ei tarvita yhteyskaapelia tietokoneeseen. Käytännössä voit siis tulostaa missä ja milloin vain!  WorkForce 100W onkin suunniteltu liikkuvaa työtä tekeville ammattilaisille, jotka voivat kuljettaa sitä helposti mukanaan. Laite kulkee mukana vaikka käsilaukussa.

Tulostin on yhteensopiva Apple AirPrintin, Google Cloud Printin ja Epson iPrintin kanssa, joten tulostus onnistuu myös älypuhelimesta ja tabletilta. Laadukkaan tulostusjäljen takaavat pigmenttimusteet, joiden ansiosta tulostetut asiakirjat ovat kestäviä ja tahrattomia.

Koostaan huolimatta tulostin on tehokas. Sen tulostusnopeus on 7 mustavalkosivua minuutissa ja 4 värillistä sivua minuutissa. Yhdet mustepatruunat riittävät noin 250 mustavalkosivun ja 200 värisivun tulostukseen. Minitulostimen käyttöönotto oli myös helppoa ja vei vain muutaman minuutin.

Kuva: Epson Suomi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 − 22 =

Post Navigation