Kauneutta arkeen

Davines ja pionit

Your Hair Assistent -sarjan tuotteet on pakattu ihaniin vaaleanpunaisin pakkauksiin. Rasia kätkee sisäänsä hienojakoisen bambu- ja kookospuuterista valmistetun hiuspuuterin, joka levitetään hiusten tyveen pakkauksessa mukana olevalla siveltimellä.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, kuinka mielelläni piristän arkea kauniilla asioilla ja esineillä. Ne voivat olla tuoreita kukkia, kaunis kahvikuppi tai kivannäköinen avaimenperä. Kun arkinen asia, jota käyttää joka päivä, ilahduttaa ulkomuodollaan ja toimivuudellaan, niin mikä on sen parempaa.

Pelkän kauneuden takia en kuitenkaan osta mitään turhaa ja arkisessa esineessä myös toimivuuden tulee olla kunnossa. Kosmetiikassa tuotteen taas pitää toimia ja lunastaa lupauksensa. Jos näin ei ole, ei kaunis ulkonäkö pelasta. Toisaalta jos on kaksi ominaisuuksiltaan yhtä hyvää tuotetta, joista toisen muotoilu ja visuaalisuus viehättävät minua, valitsen sen. Oli sitten kyse teepaketista tai hiustenhoitotuotteista.

Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt kirjoittaa blogissani italialaisesta, kestävään kehitykseen panostavasta hiustenhoitotuotteiden Davines -kampaamosarjasta. Siinä jos jossain yhdistyvät yksinkertaisen kauniit pakkaukset, laadukkaat ja toimivat tuotteet ja vielä vastuullisuus. Koko yrityksen tuotanto toimii uusiutuvalla energialla ja tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty puita istuttamalla. Lisäksi yrityksen filosofian ydin on kestävä kauneus, joka näkyy kaikessa sen toiminnassa.

Testissä uudet Your Hair Assistant -tuotteet

Sain testattavaksi valikoiman Davines-tuotteita. Niistä uusimpia ovat Your Hair Assistant -tuotteet, joiden luvataan helpottavan hiusten föönaamista ja muotoilua. Sarjaan kuuluu föönausneste, hiuspuuteri, muotoilusuihke, hiuskiinne, shampoo ja hoitoaine.
Sarjan tuotteet on suunnitellut maailman parhaimpiin kampaajiin lukeutuva Angelo Seminara, joka saa inspiraationsa luonnosta. Hänen mukanaansa Your Hair Assistant -tuotteiden avulla föönaat hiuksesi nopeammin ja saat niihin lisää tuuheutta.
Ohuiden hiusteni föönaus ei vie paljoa aikaa, mutta sarjan sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin käytettävä muotoilusuihke toi hiuksiin kaivattua tuuheutta, mutta jätti samalla hiukset todella pehmeiksi. Kuiviin hiuksiin suihkutettaessa se poisti pörröisyyttä ja jätti kauniin kiillon. Hiuspuuterin erittäin hienojakoinen koostumus puolestaan hävisi hiusten tyviin, mutta antoi lupamaansa tuuheutta.

Lisää volyymia ohuisiin hiuksiini saan Volu-sarjan shampoosta ja Solu-sarjan syväpuhdistava shampoo puolestaan poistaa hiuksistani tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämät. Kesällä kuivien latvojen pelastus on hiuksiin jätettävä Love-sarjan hiustensilottaja, joka poistaa myös pörröisyyttä. Ja auringon polttamille hiuksille lisäkosteutta tarjoaa syväkosteuttava Momo-sarjan hiuksiin jätettävä tehohoito, joka ei hoitavasta koostumuksestaan huolimatta latista hiuksia.

Davines-tuotteita voi ostaa kampaamoista.

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 − = 9

Post Navigation