Kesän tuoksu

ACO-tuotteet

Eräänä aamuna pionikimpun terälehdet olivat pudonneet niin täydellisesti pöydän pinnalle, että oli ryhdyttävä kuvaamaan ennen ensimmäistäkään kahvikupillista. Myös kevätaamun valo oli täydellinen.
Parasta kesässä on erilaisten kukkien loppumaton sesonki. Narsissit, tulppaanit, hyasintit, valkovuokot, kielot, lemmikit, orvokit, kirsikka- ja omenapuun kukat, pionit, syreenit ja ruusut seuraavat toisiaan. Ne puhkeavat kukkaan odottamattoman nopeasti ja elävät hetken, pihalla tai maljakossa.

Kesään kuuluvat oleelliset myös tuoksut: ensimmäiset ulkona kuivatut lakanat, grillissä palava puu, meri, marjametsä ja aurinkorasva. Tuoksuista tietää, kuinka paljon kesää on vielä jäljellä.
Tänä keväänä olen hurmaantunut erityisesti ruusun tuoksusta. Yhtäkkiä ruusuntuoksuinen parfyymi oli ihaninta, mitä tiedän. Niinpä hurmaannuin myös tämän kesän ACO Limited edition White Flowers -tuotteista, joissa tuoksuvat valkoiset kukat, ripaus ihanaa ruusua, bergamottia sekä santelipuuta.

Tuoksuinspiraatio tuli kukkamarkkinoilta

Tuoksuinspiraatio White Flowers -sarjan tuotteisiin on saatu Italiasta, San Remon kukkamarkkinoilta, jossa tuoksuvat niin valkoinen jasmiini, monenlaiset ruusut kuin raikas bergamottikin. San Remon alueella viljellään vuosittain miljoonia kukkia, joita lähetetään ympäri maailmaa, muun muassa Nobel-juhliin Tukholmaan.

ACO White Flowers –sarjan ensituoksussa on sitruunaa, omenaa, bergamottia ja mustia viinimarjoja. Sydäntuoksussa voi aistia valkoista jasmiinia, ruusua ja liiloja orvokkeja. Pohjatuoksussa puolestaan nousevat esiin santelipuun tuoksun ja myskin aromit.

Kauniit pakkaukset sopivat hyvin vaikka mökkituliaisiksi, sillä suihkugeelille ja kosteusvoiteelle on aina käyttöä. Tuotteissa on ACOn oma Triple Moist Complex –yhdiste, jonka ansiosta tuotteet antavat iholle välitöntä, intensiivistä ja pitkäkestoista syväkosteutusta jopa 24 tunnin ajan. Auringon ja meriveden kuivattama ihoni kiittää!

ACO White Flowers -tuotteet ovat saatavilla apteekeista.

ACO-tuotteet2
pionit
terälehdet

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

One Thought on “Kesän tuoksu

  1. Pingback: Ihana kesäarvonta! - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

68 + = 74

Post Navigation