Kohvik Klaus tarjoilee rentoa tunnelmaa

klaus

Lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta, Kalamajan alueella, meren rannalla tarjoilee rentoa ruokaa ja tunnelmaa kohvik Klaus.
Lauantaisin ravintolan liepeillä riittää kuhinaa, kun Tallinnan kalatori on auki. Muulloin ravintolan terassilla voi nauttia rauhallisesta merinäköalasta. Arkisin Klaus on myös suosittu lounaspaikka.

Kävin viime viikolla palaverin ohessa syömässä lounaaksi herkulliset sinisimpukat valkoviiniliemessä. Niiden lisäksi listalla oli erilaisia keittoja, salaatteja ja pastaa. Erillistä lounasmenua ravintolassa ei ole ja annosten hinnat liikkuvat 10 euron molemmin puolin. Aamuisin klo 9 alkaen Klaus tarjoilee myös aamiaista. Näin kesällä ravintolan takapihan terassilla lämpenee grilli ja soi välillä elävä musiikki.

Tällä hetkellä ravintolan kulmalta Lennusadaman kulkevaa Kulttuurikilometriä remontoidaan, mutta mittavien rakennustöiden ei kannata antaa häiritä. Kävellen ravintolaan pääsee helposti.
Klaus sijaitsee samassa rakennuksessa Estonian Designers‘ Associationin kanssa ja rakennuksessa on myös yhdistyksen galleria, showroom ja myymälä, josta voi ostaa kotiin viemisiksi virolaista designia.

klaus4
klaus2
klaus3

*Kuvat: kohvik Klaus

 

Tallenna

One Thought on “Kohvik Klaus tarjoilee rentoa tunnelmaa

  1. Pingback: Designkierros Tallinnassa - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 3

Post Navigation