Kuivaihoisen pelastus tulee Japanista

Akiko Yokota

Akiko Yokota vieraili Suomessa esittelemässä V 10 Plus -tuotesarjan uutuuksia.

Viime aikoina on hehkutettu korealaisten naisten ihonhoitorutiineita ja maasta tulevia kosmetiikkatrendejä, mutta osataan sitä Japanissakin.
Pääsin tutustumaan apteekeissa myytävän japanilaisen V 10 Plus -ihonhoitosarjan uutuustuotteisiin itse sarjan kehittäjän Akiko Yokotan johdolla. Tuotesarjan värikkäät seerumit ovat minulle jo entuudestaan tuttuja, samoin sarjan uskomattoman tehokas vesipohjainen kuorintageeli. Nyt sarja täydentyy uudella V 10 Plus Deep Moist Geelillä, joka on tehokas yhdistelmä neljää hyaluronihapon muotoa. Yhdessä ne imeytyvät ihoon lisäten kosteuspitoisuutta ja elastisuutta sekä muodostavat iholle suojaavan kerroksen.

Yhdessä käytettynä nämä V 10 Plus -sarjan tuotteet ovat oikea kuivaihoisen pelastuspaketti, jolla kosteusköyhän ja pintakuivan ihon saa talven jäljiltä kuntoon. Sarjan tuotteiden erikoisuus on se, että ne ovat vesipohjaisia. Sen takia ne sopivat hyvin kuivalle iholle, joka kaipaa nimenomaan kosteutta, eikä niinkään rasvaa ja öljyä. V 10 Plus -sarjan tuotteet eivät myöskään sisällä parabeeneja, väriaineita, mineraaliöljyjä eivätkä hajusteita.

Tässä vinkit, miten hoidat kosteusköyhää ja pintakuivaa ihoa V 10 Plus -tuotteilla:

V 10 Plus_kuorinta

Ensin iho kannattaa kuoria vesipohjaisella V 10 Plus -kuorintageelillä, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet iholta.

V10plus seerumit

Sen jälkeen iholle lisätään sen tarpeisiin soveltuvaa seerumia, jota riittää kolme tippaa koko kasvoille. V 10 Plus -sarjan seerumeita voi sekoittaa keskenään oman ihon tarpeiden mukaan. Kuivaihoiselle sopii esimerkiksi ihon kosteustasapainoa normalisoivan keramidi-seerumin, ihoa tehokkaasti kosteuttavan hyaluronihappo-seerumin ja ihoa heleyttävän aminohappo-seerumin sekoitus.

deep moist geel1

Sitten iholle levitetään syväkosteuttava Deep Moist geeli, jonka annetaan imeytyä ihoon hetken aikaa ennen muiden tuotteiden levitystä.

V10plus lx-voide

Jos iho on todella kuiva, niin ennen meikkiä sille voidaan vielä levittään V 10 Plus LX Advanced Lifting Treatment -voide, joka on kiinteyttävä ja silottava tehovoide aikuiselle iholle.

V 10 Plus_Mask

Muutaman kerran viikossa ihoa voi hoitaa öisin V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water mask -kosteusnaamiolla. Se levitetään kasvoille ja dekolteella ja annetaan imeytyä 15 minuuttia. Sen jälkeen ylimääräisen ihoon imeytymättömän naamion voi pyyhkiä pois. Naamio toimii samalla myös yövoiteena eli sen voi jättää kasvoille yön ajaksi ja pestä kasvot normaalisti vasta aamulla.

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

84 − = 78

Post Navigation