Kuka voi vastustaa samppanjaa…?

ceesta samppanja

Huhtikuu oli työkiireiden täyttämä kuukausi, kun piti saada lehti painoon ja työt muutenkin sille mallille, että sai pidettyä viikon talvilomaa. Työkiireiden vastapainoksi ehdin kuitenkin muutamaankin tilaisuuteen, jossa oli teemana samppanja. Kuka nyt voisi samppanjaa vastustaa?

Huhtikuun alussa kävin testaamassa Scandic Marsin hauskan Bubbledogs -konseptin, joka yhdistää gourmet-hodarit ja kuohuviinin. Kymmenellä euroa saa hodarin valitsemallaan täytteellä ja lasin kuohuvaa. Bubbledogs on tarjolla Marskin baarissa perjantaisin ja lauantaisin klo 15–18 vielä toukokuun loppuun asti. Joku miettii nyt, että miten tämä liittyy samppanjaan? No meille kutsuvieraille tarjottiin hodareiden kanssa Lansonin rose-samppanjaa.

ceesta samppanja 2

Ennen vappua vinkkasinkin blogissa töölöläisestä Ceesta shopista ja sen piknikille sopivista italialaista herkuista. No myönnettävä on, että italialaisherkkujen palan painikkeeksi meille bloggaajille oli samppanjaa.
Juoma maistui erityisen hyvältä, sillä se tarjottiin Lehmanin ihanista tulppaanin mallisista laseista, joita Ceesta shop tuo myös maahan. Tämän mallinen lasihan tuli tutuksi jo House of Elliottin samppanja-tastingissa maaliskuussa. Olisikohan jo aika ostaa tulppaanilasit myös omaan kaappiin?

ceesta samppanja 4

ceesta samppanja 3

ceesta samppanja 5

Ceesta shopissa on  laaja valikoima viinilaseja ja erilaisia viinitarvikkeita. Myymälällä on myös oma verkkokauppa, josta tuotteita voi hankkia.
Viihtyisää myymälätilaa voi kuka tahansa vuokrata ja järjestää siellä oman tastingin tai rennot illanistujaiset. Ceesta shopin omistajat Taru ja Christian auttavat viinien valinnassa ja sopivan tarjoilun järjestämisessä.

ceesta lasit

Samppanja-tastingissa maistelimme vaihteeksi pienten tuottajien samppanjoita, jotka olivat kaikki hinnaltaan alle 50 euroa. Kaikki kolme maistuivat erinomaisilta, mutta enpä tähän päivään mennessä olekaan törmännyt pahanmakuiseen samppanjaan!

Nämä samppanjat sopivat mainiosta vaikka juhlistamaan äitienpäivää sunnuntaina!

Philipponnat Reserva non-dosé (Alkon tilausvalikoima, tuotenumero 939257)
Larmandier-Bernierin Longitude Premier Cru Blanc de Blancs (Alkon tilausvalikoima, tuotenumero 934887)
Nicolas Feuillatten rosé-samppanja (Alkon tuotenumero 511897)

 

Kommentointi suljettu

Post Navigation