Kuuminta hottia toimistotarvikkeissa: huolettoman leikkisä tyyli & esteettinen ja toiminnallinen laatu

*Kaupallinen yhteistyö Messe Frankfurt

Paperworld 2017

Viime viikonloppuna vietin kolme kiinnostavaa päivää Frankfurtin Paperworld 2017 -messuilla, jotka esittelevät sekä toimistotarvikkeiden että työelämän ja toimistomaailman trendit ja tulevat tyylisuunnat.

Saksalainen trenditoimisto bora.herke.palmisano oli tänä vuonna ammentanut inspiraatiota toimistotarvikkeiden trendeihin erityisen paljon muodin ja sisustuksen maailmasta. Samat kuosit, värit ja jopa materiaalit, jotka ovat pinnalla muodissa, toistuvat nyt toimistotarvikkeissa.

Messuilla trenditoimisto esitteli vuodelle 2017 kaksi eri tyylisuuntaa: värikkään ja hassuttelevan Curious funfairin sekä laatuun ja käytännöllisyyteen keskittyvän Solid graden. Tyylisuunnat olivat käytännössä toistensa vastakohdat: toinen oli värikäs ja muovinen, toinen taas luonnonläheinen ja laadukas.

Paperworld 2017 -kuvakavalkaadi

Kuvat kertovat tässä asiassa enemmän kuin tuhat sanaa, joten olkaapa hyvä. Ohessa otoksia Paperworld 2017 -messuilta kamerani muistikortilta. Oma postaus on myöhemmin luvassa ainakin messuilta löytämistäni kivoista uutuustuotteista sekä paljon puhutusta Bullet journalista, josta muistikirjafirma Lechturm1917 on tehnyt oman versionsa. Sain sen itselleni testikäyttöön.

Curious funfair

Curious funfair on elämäniloa ja huumoria kyllästettynä kaikilla sateenkaareen väreillä. Tyyli ammentaa värikkäistä lapsuuden muistoista, yksilöllisestä designista ja graafisista kuoseista ja luo niistä ainutlaatuisen ja persoonallisen tyylin. Väreinä ovat pinkki, oranssi, mintunvihreä, sininen, violetti ja punainen. Materiaalit ovat läpinäkyviä, värjättyjä ja urheilullisia. Graafiset elementit ammentavat graffitien, raitojen ja ruutujen maailmasta.

Suomalainen klassikko Palaset on läpikuultavilla muovituotteillaan tänä vuonna trendin harjalla!

Moleskine yhdistää uusissa muistikirjoissaan trendikkäät kuosit ja värit.


 

Solid grade

Solid grade on kuten nimensä järkähtämätöntä laatua, klassisia värejä, laadukkaita materiaaleja ja käytännöllisyyttä. Tuotteet ja materiaalit alleviivaavat autenttisuutta, korkeaa laatua ja alkuperää. Inspiraatiota haetaan luonnosta niin värien, kuosien kuin materiaalien osalta. Viimeistelemättömät esineet ja luonnonmateriaalit tarjoavat vastapainoa nopealle kulutuskulttuurille. Väreinä ovat khaki, farkunsininen, tummapunainen, ruskea ja tina. Patinoidut pinnat ja kuluneet kulmat kuuluvat tyyliin. Materiaaleina ovat nahka, villa, karkeat puuvillakankaat, denim ja korkki.

Käsintehty korealainen Hanji-paperi taipui eleettömiksi muistivihoiksi.
Täältä löydät lisää inspiroivia kuvia Paperworld-messujen tarjonnasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 − 65 =

Post Navigation