Kylässä Helina Tilkin luona

Helina tilk

Helina oli kattanut valikoiman maalaamaansa keramiikkaa kotitalonsa kuistille.

Viime viikolla minulla oli ilo vierailla tunnetun virolaisen keraamikon Helina Tilkin luona Nõmmen idyllisessä kaupunginosassa. Helina asuu miehensä ja lastensa kanssa vanhassa puutalossa, ja omasta arjesta ja perheen lemmikeistä hän ammentaakin monet ideat värikkäisiin, käsinmaalattuihin keramiikka-astioihin.

Moni on varmaan törmännyt Helinan töihin Tallinnan vanhassa kaupungissa, jossa hänellä on kolme omaa myymälää. Pikk-kadulla sijaitsevan myymälän ohessa on Helinan työtila, jossa hän järjestää myös posliininmaalauskursseja. Kolmen tunnin workshopin aikana jokainen osallistuja voi maalata haluamansa esineen, kupin, kulhon tai vaikka lautasen. Itse maalaamansa, ainutlaatuisen esineen saa muistoksi kurssista.

Tilaan mahtuu jopa 40 henkilöä, joten workshop sopii hyvin kokouksen tai tiimipäivän oheisohjelmaksi. Yritysryhmille Helina järjestää myös luovuustyöpajoja, joiden aikana voidaan yhdessä maalata vaikka kahviastiasto omalle firmalle. Luovassa ympäristössä, poissa työpaikalta on myös helpompi tutustua kollegoihin.

Kaksi muuta myymälää sijaitsevat osoitteissa Rataskaevu 6 ja Lühike Jalg 5.
Tänä kesänä Helina avaa oman myymälän myös Suomenlinnaan.

kesälasit

Kauniit, käsinmaalatut viinilasit ovat mainio äitienpäivälahja.

 

kesäkattaus

Helina tekee muun ohella uniikkeja tilaustöitä, jotka sopivat mainiosti liikelahjoiksi tai hää- ja syntymäpäivälahjoiksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 3

Post Navigation