Kylmät kuplat ovat kesäkokouksen paras juoma!

hiilihapotuslaite
Hah, luuliko joku teistä, että nyt on tulossa jonkin sortin skumppapostaus? Ei suinkaan. Nyt aiheena on hiilihapotuslaite tai toisin sanoin vichykone. Jos juoma-aiheiset postaukset kiinnostavat enenmmänkin, niin niitä löytyy lisää täältä.

Kesäaikaan monessa toimistossa kylmä kuplavesi on ylellisyyttä. Kaikilla ei suinkaan ole työnantajan puolesta tyhjentymätöntä kylmäkaappia, jossa on tarjolla viittä eri sorttia makuvettä. Aika monessa firmassa jonkun pitää ne täydet vesipullot rahdata monen mutkan kautta toimistolle ja sen jälkeen palauttaa tyhjänä kauppaan.

Tiedän mistä puhun. Se joku oli minä yhdessä edellisessä työpaikassani. Kun oli firman auto alla ja kyseessä pieni pk-yritys, niin kaikki tekivät vähän kaikkea. No minä hoidin firman tukkureissut. Hain sekä toimistotarvikkeet että asiakkaiden ja henkilökunnan kahvituksessa tarvittavat tavarat ja eri tukuista tietenkin. Ja voi sitä pullorumbaa. Jotenkin vain ne asiakaspalavereihin tarkoitetut juomat hävisivät henkilöstön suihin ja pulloja sai kuljetella edestakaisin harva se viikko.

Olisipa meillä ollut silloin toimistolla hiilihapotuslaite. Jokainen olisi voinut tehdä itselleen kylmää kuplavettä aina kun halusi ja vielä maustaa sen oman makunsa mukaan!

Tyylikäs hiilihapotuslaite sopii myös toimistokäyttöön

Omassa keittiössäni on jo vuosien ajan ollut hiilihapotuslaite. Hankin sen silloin, kun hermostuin viikoittaiseen vesipullojen rahtaamiseen kaupasta kotiin ja takaisin. Miksi roudata turhaan pulloja, kun yhdellä hiilihappopatruunalla voi tehdä hyvästä hanavedestä 60 litraa kuplavettä.

Hiilihapotuslaitteiden ainoa ongelma on mielestäni ollut ruma ulkonäkö. Siihen on onneksi SodaStream tuonut kaivatun muutoksen lanseeraamalla lasipullolla varustetun SodaStream Crystal -hiilihapotuslaitteen.
Sen tyylikäs ja metallisilla yksityiskohdilla viimeistelty design istuu hyvin myös toimistokäyttöön.
Laitteella henkilökunta voi valmistaa itselleen kylmää kuplavettä halutessaan ja raikasta juotavaa on aina tarvittaessa tarjolla myös kokousvieraille.

Tyylikäs SodaStream Crystal -hiilihapotuslaite sopii hyvin kotitoimiston sisustukseen.

Lasipullo kestää pidempään ja sen voi pestä koneessa

SodaStream Crystal -laitteen tyylikkäässä lasipullossa on muitakin etuja kuin ulkonäkö verrattuna muovipulloon. Sen voi pestä tiskikoneessa ja se kestää käytössä pidempään kuin muovipullo, joka on vaihdettava säännöllisesti. Kaunis, kuvioitu pullo on myös mukava nostaa suoraan kokouspöytään, eikä kuplaveden tarjoiluun tarvitse erillistä pulloa tai karahvia.

Hiilihapotuslaite on myös edullinen vaihtoehto yrityksille, sillä yhdellä hiilihappopatruunalla voi valmistaa 60 litraa kuplavettä. Litrahinta on edullisempi kuin kaupasta ostetulla kuplavedellä, eikä kenenkään enää tarvitse raahata pulloja edestakaisin.

SodaStream Crystal -laite ei myöskään vaadi sähköä, joten sen sijoittaminen toimiston keittiöön tai vaikka kokoustilaan on helppoa.

Raikas kuplavesi on kesän paras kokousjuoma

Kuumana kesäpäivänä raikas kuplavesi maistuu kokouksen ohessa monelle paremmin kuin kuuma kahvi tai tee. Vaihtelua saa lisäämällä veteen SodaStreamin omia Natural-makuaineita, jotka eivät sisällä sokeria, keinotekosia makeutusaineita, eivätkä keinotekoisia aromeja. Ja mikä parasta, yhdellä 40 millilitran makuvesiaromipullolla valmistaa 20 litraa maustettua kuplavettä!  Myös tuoreilla yrteillä, marjoilla tai hedelmäviipaleilla saa kuplaveteen eri makuja.

SodaStreamin Natural-makutiivisteet eivät sisällä sokeria, keinotekosia makeutusaineita tai keinotekoisia aromeja. Niillä maustettu kuplavesi sopii hyvin aikuisempaan makuun, kun makeutta ei ole liikaa.


*Tuote saatu blogin kautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 8 =

Post Navigation