Lasi Masi Agricolan viiniä, kiitos!

rosa dei masi

Viime keväänä ovensa Helsingin Eteläesplanadilla avannut italialaisravintola Presto tarjoaa parhaillaan kattavan valikoiman yhden veneneton tunnetuimman viinitilan Masi Agricolan viinejä.


Tarjolla on esimerkiksi viinitalon kuivatuista rypäleistä valmistettua Amaronea, Ripasso-menetelmällä valmistettua Masi Campofiorinia ja Masin omalla AppaXXImento-kaksoiskäymismenetelmällä valmistettua Rosa dei Masia, jonka vuosikerran viimeisiä pulloja viedään parhaillaan. Uutta vuosikertaa on tarjolla vasta ensi kesänä!

Lisäksi Preston omassa herkkukaupassa on tarjolla erikoiserä Serego Alighierin laadukkaita ruokatuotteita, kuten oliiviöljyä, risottoriisiä ja balsamicoa.

Jos ei malta jäädä syömään Preston ihania italialaisherkkuja, kuten savustettua mozzarellaa tai rapeita pizzoja, voi nauttia lasin Masi Agricolan viiniä tai proseccoa ja napata päivällisainekset mukaan ravintolan omasta herkkukaupasta. Suosittelen!

masi campofiorina

Masi Campofiorin -punaviini vietti syyskuussa 50-vuotispäiviään, sillä viinin ensimmäisen vuosikerran sadonkorjuu tapahtui vuonna 1964.

 

Masi amarone

Masi Costasera Amarone Classico oli loistava seuralainen pecorino-juustolle ja Serego Alighierin kirsikkahillolle.

 

serego aligheri

Serego Alighieri -tuotteet ovat ensimmäistä kertaa myynnissä Suomessa ja yksinoikeudella Preston valikoimissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 32 = 37

Post Navigation