Lomailijan yhdeksän luottotuotetta!

Lomalla kaipaan kosmetiikalta ennen kaikkea helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta. Kokemukseni mukaan tuote on sitä parempi, mitä useampaan tarkoitukseen se lomalla taipuu. Plussaa on myös pieni koko.
Keräsin oheen muutamia hyväksi havaitsemiani tuotteita. Osa on uutuuksia ja osa jo lähes klassikoita.

Lomatuotteet


1) Mavalan rasiaan pakatut kynsilakanpoistolaput mahtuvat pieneen tilaan, eikä niiden kanssa tarvitse pelätä kynsilakanpoistoaineen vuotamista meikkipussiin.

 Jälleenmyyjät: www.berner.fi

 2) Batisten kuivashampoon matkakokoinen pullo mahtuu kätevästi käsilaukkuun ja sen avulla on helppo pidentää hiusten pesuväliä.

 Jälleenmyyjät: www.batiste.fi/where-to-buy

 3) Dr. Hauschkan Freshness & energy -vartalorasia sisältää kuusi matkakokoista tuotetta: kylpyöljyn, suihkuvoiteen, vartaloöljyn, kaksi erilaista vartalovoidetta ja käsivoiteen. Sitruunaa ja sitruunaruohoa sisältävät tuotteet kiinteyttävät ja pehmentävät auringon paahtamaa ihoa.

 Jälleenmyyjät: http://www.dr.hauschka.com/fi_FI/

 4) Clarinsin kasvoille tarkoitetut aurinkosuojavoiteet ovat kosteusvoiteiden tapaisia ja sisältävät suojakertoimen lisäksi hoitavia aineisosia. Näin lomalle ei tarvitse pakata mukaan erillistä päivävoidetta.Voiteiden suojakertoimet ovat 15, 30 ja 50.

 Jälleenmyyjät: www.berner.fi

 5) Compeedin uusi matkapakkaus sisältää erikokoisia rakkolaastareita, joilla on helppo hoitaa kenkien aiheuttamat rakot ja hiertymät. Lomalle kannattaa pakata mukaan myös Compeedin kätevä rakonestopuikko.

 Jälleenmyyjät: Apteekit kautta maan

 6) Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm on todellinen monitoimivoide, joka nopeuttaa ihon uusiutumista ja edistää kuivan ja vaurioituneen ihon paranemista. Niinpä se sopii huulivoiteeksi, kenkien aiheuttamien hiertymien estoon, jo syntyneiden rakkojen hoitoon ja rauhoittamaan ihoa karvanpoiston jälkeen. Vartalonkuorintavoiteen Aquaphorista saa sekoittamalla siihen merisuolaa.

 Jälleenmyyjät: Apteekit kautta maan

7) Lapsen kasvojen herkän ihon puhdistukseen kehitetyt Natusan Baby puhdistuspyyhkeet sopivat hyvin myös aikuisen käyttöön. Niillä voi kätevästi pyyhkiä lian ja pölyn kasvoilta ja käsistä ja kätevä uudelleen suljettava paketti kulkee helposti mukana rantakassissa.

Jälleenmyyjät: http://www.fi.natusanbaby.com/

8) Philosophyn purity one step cleanser -puhdistusemulsio poistaa meikin sekä silmistä että kasvojen iholta. Lisäksi se virkistää ihoa kasvoveden tavoin. Puhdistusemulsiosta on saatavilla 90 ml matkakoko.

Jälleenmyyjät: www.berner.fi

9) L´anza Healing Colour Care Magic Bullet on kevytrakenteinen, hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka hoitaa hiuksia ja selvittää ne tehokkaasti. Hoitosuihkeessa on tehokas UVA-, UVB- ja UVC -aurinkosuoja sekä erityinen Flower Shield Complex -yhdiste, joka suojaa värikäsiteltyjä hiuksia värin haalistumiselta. Tuotetta voi suihkuttaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

Jälleenmyyjät: www.idhair.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

39 + = 46

Post Navigation