Maailman ensimmäinen pikaruokasauna

Teuvo Loman

Pikaruokasaunan sisustuksesta vastasi Teuvo Loman, mutta koko idean isä oli Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Viime viikon Helsingin vierailulla pääsin osallistumaan maailman ensimmäisen pikaruokasaunan avajaisiin. Tämä eriskummallisen hauska konsepti avasi ovensa Mannerheimintien Burger King -ravintolan kellarikerroksessa.
Saunan sisutus on sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin käsialaa ja sen värimaailma noudattelee Burger King -logon värejä. Pikaruokasaunan värikkäillä lauteilla voi katsella televisiosta kiinnostavimmat jalkapallo- tai jääkiekkomatsit ja yläkerran ravintolasta voi tilata huikopalaksi vaikka Whopper-hampurilaisen. Palan painikkeeksi on tarjolla olutta, siideriä ja virvoitusjuomia.

Pikaruokasaunan loungen puolella voi kokoustaa tai viettää tiimipäivää ja lisäksi pelata Playstation 4:lla. Saunomaan mahtuu kerralla 15 hengen seurue ja pyyhkeet kuuluvat vuokraushintaan.

Pikaruokasaunaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin, eikä kivaa konseptia ole hinnalla pilattu. Arkipäivinä kolmen tunnin saunomisen hinta on 250 euroa ja viikonloppuisin 300 euroa. Lisäksi laskutetaan ruoasta ja juomasta tilausten mukaan.

Saunavaraukset hoituvat Restelin nettisivujen kautta.

pyyhkeet

Pyyhkeet kuuluvat saunan vuokraan.

Pikaruokasauna_tiedote

Pikaruokasauna on auki klo 10–24.

kanahampurilainen

Koko Burger Kingin menu on tilattavissa pikaruokasaunaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

54 − = 46

Post Navigation