Magnesiumsuihkeesta apua niskakipuihin

Toimistotyössä niska- ja hartiakivut ovat monelle tuttu vaiva. Vaikka vaihtelee työasentoa, huolehtii ergonomiasta ja venyttelee selkä- ja hartialihaksia säännöllisesti, niin ainakin itselläni niskaa välillä jomottaa ja hartiat tuntuvat olevan jotenkin tukossa.

Toinen syy lihasjännitykseen ja lihaskramppeihin voi olla magnesiumin puute. Suun kautta otettavien magnesium-valmisteiden ongelmana on huono imeytyminen, joka johtuu yleensä erilaisista suolisto-ongelmista ja ruoansulatusvaivoista.
Mutta ei hätää, sillä magnesiumia voi käyttää myös ulkoisesti suihkeen muodossa erilaisten hartiakipujen, lihaskramppien, suonenvetojen ja lasten kasvukipujen hoitoon. Ulkoisesti käytettävät magnesiumsuihkeet imeytyvät ihon kautta suoraan verenkiertoon ja ongelma-alueen lihakseen. Magnesiumsuihke rentouttaa lihasta, helpottaa kipua ja edistää lihasten aineenvaihduntaa.

magnesiumsuihke

Sain itse testikäyttöön Nordic Health Spraysin Better You Joint -magnesiumsuihkeen, jota suihkuttelin 5-10 suihkausta kahdesti päivässä jumittuneille hartioille. Luonnon Zechstein-magnesiumkloridia, talvikkiöljyä, glukosamiinia ja mentholia sisältävä suihke imeytyi ihoon nopeasti, rentoutti lihaksia ja paransi myös iltaisin käytettynä unen laatua. Tämä olisi ollut loistotuote myös lapsuuteni kasvukipuihin, joiden takia jalkoja särki yhdessä vaiheessa lähes joka ilta. Suosittelen kokeilemaan!

Better You -tuotesarjaan kuuluu neljä erilaista magnesiumsuihketta:
Unimagnesium, jota suihkutetaan iltaisin jaloille ja hartioille.
Vahva magnesium, joka sopii lihaskramppien, suonenvetojen ja kasvukipujen hoitoon.
Sportmagnesium, jota käytetään ennen ja jälkeen treenien.
Niveljoint-magnesium, joka sopii kulumien, nivelrikon, hiirikäden ja tenniskyynärpään hoitoon.

*Tuote saatu näytteenä blogin kautta

 

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 4

Post Navigation