Mainiot matkapakkaukset

*Tuotteet saatu blogin kautta

Kevin Murphy matkapakkaukset

Vuoden ensimmäinen työreissu Helsinkiin on takana, mutta helmikuun puolella edessä on neljä messumatkaa Saksaan. Säännölliset työmatkat opettavat tehokkaaksi pakkaajaksi, vaikka se ei vahvin ominaisuuteni olekaan. Erityisesti lomamatkoilla pakkausrutiinini unohtuva ja mukaan tulee halittua ihan turhaakin tavaraa.

Työmatkoja varten minulla on ihan oma kosmetiikkapussukka, jossa on aina valmiiksi pakattuna hammasharja ja -tahna, shampoo ja hoitoaine, joku hiustenmuotoilutuote, meikinpoistoaine, kasvovoide, silmänympärysvoide, päänsärkylääkkeitä, melatoniinia, tavallisia ja rakkolaastareita, ja hiuslenkkejä. Tämän pussukan ansiosta vältyn reissuun lähtiessä turhalta stressiltä, kun tiedän, että tarpeelliset tavarat ovat siellä aina valmiina.

Nyt reissussa ovat kulkeneet mukana australialaisen Kevin Murphyn laadukkaat shampoot ja hoitoaineet, jotka on luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja.

Vaaleille hiuksilleni sopivat Blonde Angel -sarjan tuotteet, jotka poistavat keltaisuutta, kirkastavat hiusväriä ja kosteuttavat hiuksia. Välillä nappaan mukaan syväpuhdistavan Maxi Wash -shampoon, joka puhdistaa tehokkaasti hiukset ja kuorii samalla päänahkaa ja Born Again -hiustenhoitoaineen, joka kosteuttaa perusteellisesti kuivuuteen taipuvaisia hiuksiani.
Plussaa nämä tuotteet saavat tyylikkäistä pakkauksista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 7 =

Post Navigation