Martela: Hätkähdyttävää tietoa nykyajan toimistoista

Martela

Dynamic Desk Booking on helppo tapa löytää kollega, varata työpiste tai hallinnoida omia varauksia. Hallinnointi hoituu omalla henkilökortilla joko kännykällä, verkossa tai toimiston näyttöjen kautta.

Toimistokalustefirma Martela on tutkinut toimistojen käyttöastetta Suomessa ja sen mukaan käyttöaste on vain 84 prosenttia. Pääkaupunkiseudun toimistoissa työpisteiden käyttöaste on vain 51 prosenttia ja kokoushuoneiden käyttöaste vielä alhaisempi, 29 prosenttia. Paljon toimistotilaa seisoo siis vajaakäytöllä.

Yksi tapa tehostaa työtilojen käyttöä on työympäristön käyttöastemittaus, jolla selvitetään kuinka paljon työpisteitä, neuvotteluhuoneita ja muita tiloja todellisuudessa käytetään. Analyysin avulla työtilat voidaan mitoittaa oikein. Martela Oy:n tarjoama käyttöastemittaus-palvelu analyyseineen ja raportteineen tarjoaa yrityksille selvää säästöä toimitilakustannuksiin. Samalla hyvin suunnitellut toimitilat lisäävät henkilökunnan työtyytyväisyyttä.

 

Dynamic_storage

Dynamic Storage -kaapin lukitus toimii henkilökortilla, jolloin erillisiä avaimia tai koodeja ei tarvita. Oven valo kertoo kunkin lokeron varaustilanteen ja kaapin päädyn näyttö kertoo, mikä lokero on kyseiselle henkilökortille varattu.

Dynamic_meeting_booking

Dynamic Meeting Booking on kätevä sovellus neuvottelutilojen varaamiseen ja vapaiden tilojen löytämiseen. Sovellus voidaan integroida esimerkiksi Microsoftin Outlookiin ja siihen voidaan myös yhdistää tarjoilutilaukset.

Dynamic_desk_booking

Sähkösäätöisiin työpöytiin integroitu ratkaisu mahdollistaa pöydän räätälöimisen jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Käyttösovellus kannustaa aktiiviseen työskentelyyn ja voi toimia jopa toimiston personal trainerina.

Kun toimitilat on mitoitettu oikein, voidaan niiden käyttöä vielä tehostaa Martelan kehittämällä Dynamic-ratkaisulla. Se mahdollistaa vapaiden työpisteiden, kokoustilojen ja säilytyslokeroiden löytämisen ja varaamisen helposti.
Myös kadoksissa oleva kollega löytyy Dynamic-palvelun avulla!

*Kuvat: Martela

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − = 29

Post Navigation