Maxell Power Bank – Varavirtaa kännykälle

*Kaupallinen yhteistyö Maxell / Tuote saatu blogin kautta

Maxell Power Bank

Sain blogini kautta testikäyttöön Maxell Power Bank varavirta-akkuja, jotka on tarkoitettu mm. älypuhelimien, tablettien, mp3-sottimien tai Bluetooth-kaiuttimien lataamiseen.

laturi_3

laturi_1

laturi_5

En ole tällaista varavirta-akkua osannut kaivata, vaikka viimeisiä henkäyksiä vetelevää työsuhdepuhelintani saakin ladata joka päivä.
Pienikokoinen 1700 mAh -akku ladataan mukana tulevan USB-piuhan avulla ensin läppäristä ja sen jälkeen akun voi ottaa vaikka työmatkalle mukaan varavirtalähteeksi.

Latausnopeus yllätti

Akun lataamisnopeus yllätti minut. Normaalisti puhelimeni täyteen latautuminen kestää noin tunnin verran, mutta uudella varavirta-akulla se oli noin puolen tunnin homma. Tämä laite lähtee ehdottomasti mukaan työmatkalle Saksaa parin viikon kuluttua!

Suuri Maxell Power Bank lataa tabletinkin

Pienen, älypuhelimen lataukseen tarkoitetun akun lisäksi tarjolla on kahdella USB-portilla varustettu Power Bank 2 800 mAh -akku, jolla voi samanaikaisesti ladata kahta puhelinta tai vaikka tablettia ja puhelinta. Virtapankeista suurin on 10 000 mAh, jolla onnistuu myös tabletin lataaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

86 − = 79

Post Navigation