Mikä ihmeen misellivesi?

Kuulin ensimmäisen kerran misellivesistä joskus yli vuosi sitten, mutta vasta viime kesänä ehdin perehtyä tarkemmin tähän ihmetuotteeseen, joka helpottaa ihonpuhdistusta melkoisesti.

Misellivesi on jotain kasvoveden ja puhdistusmaidon väliltä. Se puhdistaa ihon, mutta poistaa myös kevyen meikin. Itse en ole kesän jälkeen käyttänyt puhdistusmaitoa ollenkaan, vaan olen pärjännyt pelkällä misellivedellä. Voi olla, että tilanne muuttuu, kun kylmä sää alkaa taas kuivattaa ihoani.

Misellivesien puhdistava ominaisuus perustuu miselleihin, jotka ovat mikroskooppisen pieniä pallon muotoisia hiukkasia, jotka toimivat magneetin tavoin. Ne vetävät iholta puoleensa likaa ja rasvaa ja sulkevat epäpuhtaudet sisäänsä. Näin kasvot puhdistuvat hellävaraisesti vanulapulla pyyhkimällä.
Itselläni miselivesi puhdistaa esimerkiksi mineraalimeikkipohjan, vaalean luomivärin, kulmakynän ja ripsivärin helposti. Testasin blogin tiimoilta kuutta eri misellivettä.

Misellivedet

1) Yves Rocherin Hydra végétal 2 in 1 kosteuttava misellivesi poisti meikin vaivatta ja jätti iholle miedon tuoksu. Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu tuote toimi minulla hyvin kesällä, kun ihoni oli rasvaisempi. Plussaa pullon raikkaasta ulkonäöstä.

2) Apteekeissa myytävä hajusteeton Eucerin DermatoClean Micellar Cleansing Fluid poisti lupauksensa mukaan vesiliukoisen silmä- ja kasvomeikin ja kosteutti myös ihoa. Kuiva ihoni kiitti erityisesti tuotteessa käytettyjä kosteuttavaa glukoglyserolia ja kosteutta sitovaa hyaluroni-happoa. Itse kaipaan kosmetiikkatuotteilta mietoa tuoksua, joka tästä herkkäihoisillekin sopivasta misellivedestä puuttui.

3) Ranskalaisen Mary Cohrin Soothing Micellar Cleansing Waterissa oli testatuista tuotteista paras tuoksu. Myös tämä tuote poisti meikin ongelmitta ja kosteutti ihoa sisältämänsä kirsikankukkauutteen ansioista.

4) Luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran Multi action Micellar water on pakattu kätevään 100 ml pulloon, joten se on oiva tuote mukaan matkalle. Se poistaa meikin ongelmitta ja kosteuttaa ja tasapainottaa kuivaa ihoa sisältämänsä aloe veeran, ihoa silottavan hyaluronaanian ja rauhoittavaa pohjoisen pionin ansiosta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja vegaaneille, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

5) Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka -tuotesarja on edelläkävijä luonnon tehoaineita hyödyntävien hoitotuotteiden saralla. Yon-Ka miselliveden tehoaineita ovat mm. timjamin, rosmariinin, bergamontin ja mintun eteeriset öljyt, jotka raikastavat ihoa. Tuote puhdistaa tehokkaasti meikin ja huulipunan ja jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Yon-Ka misellivedessä oli testattujen tuotteiden vahvin tuoksu, jossa voi aistia eri yrttejä.

6) Apteekkikosmetiikkasarja La Roche-Posayn misellivesi on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Miedon tuoksun ansioista tuote sopii hyvin myös miehen ihonpuhdistukseen tai vaikka perheen teini-ikäisten käyttöön. Itselläni tuote poisti meikin hyvin ja jätti ihon puhtaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuotteella on sama pH-arvo kuin iholla.

 

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 17 =

Post Navigation