Miss you Ordning & Reda

Ordning & Reda

Ostin Suomen Ordning & Redan loppuunmyynnistä pienen oranssin muistilehtiö, jonka kansien väliin voi myös vaihtaa uuden lehtiön.

Siivosin kotitoimistoani juuri ennen loman alkua ja pakkasin osan arkitavaroista odottamaan elokuuta ja työhön paluuta. Yksi useimmin käyttämistäni tavaroista olivat punaiset Ordning & Redan nahkakannet, joiden sisään saa kätevästi A5-kokoisen muistilehtiön. Kansiossa on tilaa myös käyntikorteille ja oma paikka kynälle. Viime kuukausina tämä kansio on kulkenut lähes päivittäin laukussani.

Ruotsista lähtöisin oleva Ordning & Reda on yksi lempikaupoistani, jossa kävin vuosien ajan aina Tukholman reissuillani. Kun ketju avasi myymälän Suomeen olin innoissani, sillä yrityksen värikkäille muistikirjoille, kansioille, käyntikorttikoteloille ja kalentereille oli aina käyttöä ja sävysävyyn sisustetussa myymälässä oli aina ilo käydä.

Reilu vuosi sitten Suomessa toiminut Ordning & Reda lopetti ikävä kyllä toimintansa, mutta onneksi yrityksen verkkokauppa palvelee suomalaisia asiakkaita. Ja onpahan taas syy lähteä Tukholmaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99 − = 93

Post Navigation