Muistako vielä Silja Europan?

silja europa meri

Paras tapa aloittaa työviikko, on istua valmiiseen aamiaispöytään ja nauttia lasi kuohuvaa. Näin alkoi maanantaini Silja Europalla, joka on nyt palannut Suomenlahdelle risteilemään oltuaan pari vuotta asuntolaivana Australiassa. Yli 3 000 matkustajaa sisuksiinsa vetävä Silja Europa on yksi maailman suurimmista laivoista hyttimäärällä mitattuna, laivassa on 1152 hyttiä.


Seuraavat viikot laiva risteilee Helsingin ja Tallinnan välillä päiväristeilyllä klo 9‒23 ja maalis-huhtikuussa se korvaa Baltic Queenin tälle tehtävän telakoinnin aikana.

Useita kuukausia kestäneen remontin aikana Silja Europa uudistettiin täysin. Suurimmat muutostyöt tehtiin myymälöissä, ravintoloissa ja baareissa kansilla 7. ja 8. Varsinkin uudet, avarat myymälät olivat miellyttävä yllätys laivalla.
Laivalla on viisi eri ravintolaa, joista suurimmat uudistukset tehtiin itsepalveluravintola Fast Lanelle ja Taurus-ravintolalle, joka muuttuu italialaiseksi ravintola Tavolátaksi. Viihtyisä paikka oli laivan Corner bar 8. kannella. Ruudullisissa nojatuoleissa tuntui viihtyvän useampikin naismatkustaja kuohuviiniä nautiskellen.

Silja Europan matka Helsingistä Tallinnaan kestää neljä tuntia, mutta tekemisen puutetta ei matkan aikana ole. Aikaa voi kuluttaa 12. kannen sauna- ja allasosastolla tai varaamalla ajan Hera Salongid -kauneushoitolaan. Myös kampaamopalveluita on tarjolla. Lisäksi luvassa on päivätansseja ja karaokea.

Kokousmatkaajilla on varaa mistä valita. Kokousosastolla on kaiken kaikkiaan 20 eri kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio. Lisäksi laivalla on vielä remontissa oleva Teatteri Europa, jonne mahtuu jopa yli 500 henkeä!
Tärkeitä tilaisuuksia varten on kannella 13. upealla merinäköalalla varustettu VIP-huone. Kiinteä ovaalin muotoisen pöydän ääreen mahtuu 24 henkilöä vaikka juhlaillalliselle tai neuvotteluun. Tilan yhteydessä on myös sisäparveke.

Tutustu Silja Europan tarkempiin aikatauluihin täälta.

silja europa kuohuvat
silja europe maxime
silja europa kalapöytä
silja europa juustot
silja europa leikkeleet
silja europa fast lane2
silja europa fast lane1

silja europa vip-huone
silja europe sisäparveke
silja europa kokoustilat
Silja Europa auditorio
silja europa teatteri europa
silja europa sviitti
Silja europa saunaosasto
silja europa saunakyltti
silja europa supermarket
silja europa champagne
silja europa myymälä2
silja europa myymälä
silja europa buffet

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

44 − 40 =

Post Navigation