Muovia vai lasia?

Lifefactory_liikenteessä

Vuosikausia salikassissani kulki mukana muovinen juomapullo. Täytin sen aina salilla ja suoraan sanottuna pesin, kun muistin ja yleensä pesu tarkoitti vain kuumalla vedellä huuhtelua. Jossain vaiheessa ryhdyin miettimään pullon hygieniaa ja outoa tuoksua, jonka seurauksena muovipullo lensi kaaressa roskiin.

Samoihin aikoihin sain käyttööni Lifefactoryn lasisen juomapullon. Olin ajatellut, että lasinen pullo on epäkäytännöllinen, koska se voi helposti mennä rikki. Lifefactoryn pulloissa on kuitenkin päällä silikonisuoja, joka tekee niistä huolettomia käyttää. Pullo on myös konepestävä, joten hygieniasta ei tarvitse enää huolehtia.

Lasipullossa on monia hyötyjä muovipulloon verrattuna. Siitä ei liukene veteen haitallisia aineita, eikä siihen tule käytön myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voisivat pesiytyä. Korkealaatuinen lasipullo ei myöskään sisällä mitään terveydelle haitallisia kemikaaleja, kuten BPA:ta, muita bisfenoleja, ftalaatteja tai PVC:tä. Lasipullon avulla pystyy lisäksi vähentämään jätteen määrää, kun enää ei tarvitse ostaa kertakäyttöisiä muovipuloja.

Juomapullon suuren suuaukon ansiosta sinne voi laittaa vaikka sitruunan viipaleita vettä maustamaan ja se sopii lisäksi lounaskeiton tai smoothien kuljettamiseen.
Ja kyllä pulloon voi keittää myös kunnon kokoisen latten!
Ja mikä parasta, Lifefactoryn juomapullot ovat tyylikkään näköisiä ja valittavana on monta eri väriä!

Lifefactory autossa

Lifefactoryn 450 ml vetoinen pullo sopii useimpien autojen mukitelineisiin.

Lifefactory kahvi

Itse keitän aamukahvin mukaan otettavaksi ihan perinteisellä kahvinkeittimellä!

Lifefactory-pullo

Sporttipullossa on nopean juomisen mahdollistava sporttinokka, joka ei lukitu. Klassikkokorkilla varustettu pullo on parempi vaihtoehto juomien kuljettamiseen.

 

*Tuote saatu blogin kautta.
Kuvat Big Small Company Oy

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

31 − = 29

Post Navigation