Näin saat upeat ripset ilman lisukkeita

Ripset2

Ripsien kestotaivutuksen ennen- ja jälkeen-kuvien ero on aikamoinen

Ripsieni suhteen olen varsinainen noviisi. En ole eläessäni käyttänyt ripsien taivutinta, ripsipidennyksistä tai tuuhennuksista puhumattakaan. Silloin tällöin olen värjäyttänyt ripseni ennen kesälomaa, mutta arjessa riittää musta ripsiväri. Joskus olen kuullut ripsipermanentista, mutta en ole sellaistakaan koskaan testannut.

Ripsipermanentti ei ole sama asia, kuin ripsien kestotaivutus, jossa ideana on taivuttaa omat ripset silikonityynyjen avulla, niin että ne näyttävät pitkiltä ja kauniilta ilman irto-osia. Ripsien Yumi Lashes -kestotaivutus eroaa tavallisesta ripsipermanentista siinä, että se taivuttaa ripset tyvestä ylöspäin ja levittää ne kauniiksi viuhkaksi. Näin ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Kestotaivutuksen kanssa samaan aikaan ripsiin laitetaan myös kestoväri, joten ripsivärin voi unohtaa hetkeksi kylpyhuoneen kaappiin.

Pääsin blogin tiimoilta testaamaan kestotaivutusta, joka kestää noin tunnin verran. Koko sen ajan voi pötkötellä silmät kiinni ja nauttia silmänympärysihoa kirkastavista ja liftaavista anti-aging -geelilapuista. Joillekin käsittelyssä käytettävät aineet saattavat aiheuttaa silmien kirvelyä (jolloin käsittely tietenkin keskeytetään), mutta itselläni ei ollut mitään ongelmia.

Taivutetun lopputuloksen luvataan kestävän 8-12 viikkoa, riippuen vähän omien ripsien elinkaaresta. Minulla kestotaivutus kesti hyvin reilun kuukauden. Sen jälkeen kestoväri jo haaleni, eikä ripsien kaari ollut enää niin voimakas. Ripsivälillä ripset sai kuitenkin vielä pitkään todella pitkän näköisiksi. Ripsille suositellaan käytettäväksi käsittelyn jälkeen erityistä hoitoainetta, aamuin ja illoin. Ainakin itselläni se tuli tarpeeseen, sillä käsittely kuivatti ripsiä jonkun verran.

Ripsien kestotaivutuksella saat lisää näyttävyyttä ripsiin vaikka pikkujoulukauteen ja aivan loistava ratkaisu ne ovat rantalomalle. Muista, että ripsiä ei saa kastella reiluun vuorokauteen käsittelyn jälkeen, joten käsittely kannattaa käydä jo pari päivää ennen juhlia.
Ripsien kestotaivutuksesta ovat kuulemma innostuneet myös iäkkäämmät naiset, sillä sen avulla näyttää huolitellulta vaikka ei meikkaisikaan.

ripset

Tässä omat ripseni kestotaivutuksen ja värjäyksen jälkeen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 − 16 =

Post Navigation