Nämä tuotteet kannattaa pakata matkalle mukaan!

koreatuotteet

Olen viime aikoina useammassakin kauneusaiheisessa postauksessa viitannut Aasiaan ja erityisesi Japaniin ja Etelä-Koreaan, josta kauneustrendit tuntuvat tänä päivänä pääsääntöisesti tulevan. Tähän poistaukseen olen listannut kosmetiikkatuotteet, jotka ovat saaneet inspiraationsa Aasiasta ja jotka sopivat hyvin myös matkalle mukaan otettaviksi!

1) Konjac Spongella -sieni on Konjac-juuren kuidusta valmistettu pesusieni, joka sopii sekä kasvojen että vartalon pesuun. Tätä kasvia on Aasiassa käytetty yli 1 500 vuotta lääkkeenä, ravintona ja kauneudenhoitotuotteena ja vasta nyt muu maailma kuulee siitä. Konjac-pesusieni syväpuhdistaa ihon, poistaa mustapäitä ja kuorii kevyesti. Sientä voi käyttää puhdistustuotteiden kanssa tai ilman. Sieni toimii mainiosti suihkussa yhdessä pesuvaahdon kanssa, silloin kun ei jaksa tehdä monivaiheista puhdistusta kasvoille.

2) Geelimäinen V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask -kosteusnaamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän meren mineraalipitoisesta vedestä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat tehokkaasti auringon kuivattamaa ihoa ja lisäävät sen elastisuutta. Tiesithän, että Okinawan saarella asuvat maailman vanhimmat ihmiset? Olisikohan tässä naamiossa mukana edes hitunen heidän nuoruudeneliksiiriään?

3) Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream All Over Miracle Oil on monikäyttöinen ihmeöljy, joka sopii niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksiinkin. Sen vaikuttava aine on Tsubaki-öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Loistava tuote matkalle mukaan!

4) Erilaiset naamiot ovat yksi tämän hetken trendikkäimpiä tuotteita ja niitä käytetään myös paljon Aasiassa. Skin Republicin Neck+Décolletage Repair on tarkoitettu erityisesti kaulan ja dekolteen alueen ihon hoitoon. Kaulan alueen iho kun on erityisen rasituksen alaisena puhuessamme puhelimessa ja tuijottaessamme älylaitteiden näyttöjä. Naamio lupaa parantaa ihon elastisuutta, kiinteyttää ja parantaa ihon sävyä.
The Skin Loungen Pearl Brightening Facial Mask puolestaan kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Tehoaineena on kirkastava hevoskastanjauute.

5) L´Oreal Paris Nude Magique Cushion -meikkivoiteen erikoisuus on se, että meikkivoide on imeytetty tyynyyn ja se taputellaan kasvoille erityisellä sienellä. Näin meikkivoiteen kerrostaminen iholle on helppoa. Tuote on alun perin kotoisin Etelä-Koreasta, mutta kuuluu nykyään lähes jokaisen meikkibrändi valikoimiin. Tällainen sieneen imeytetty meikkivoide on myös mainio matkakumppani.

 

*Tuoteet saatu blogin kautta

 

2 Thoughts on “Nämä tuotteet kannattaa pakata matkalle mukaan!

  1. Mielenkiintoinen postaus! Konjac-sieni menee ostoslistalle välittömästi! 🙂

  2. Thea on 08/05/2016 at 18:37 said:

    Kiitos! Sieni on osoittautunut ainakin kuivaihoiselle sopivaksi tuotteeksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 6 =

Post Navigation