Niophlex-hoito antoi kiiltoa kutreihin!

niophlex1

Kyllähän sen jo tässä iässä tietää, että kun maailma oikein murjoo, niin on parasta istua kampaajan tuoliin tai antautua kosmetologin tai hierojan käsittelyyn. Se auttaa unohtamaan ongelmat hetkeksi tai saa ne tuntumaan ainakin kovin paljon pienemmiltä.
Alkuvuoden myllerryksessä itseltäni unohtui sekä kosmetologi- että kampaajakäynnit, joten kun maaliskuussa pääsin testaamaan kampaamoissa tehtävää IdHairin Niophlex-hoitoa, olin todella sen tarpeessa (kuvat sen todistavat!) Juurikasvu oli kauhea ja hiusten latvat olivat kuivaakin kuivemmat.

Kampaamoissa tehtävän Niophlex-hoidon tarkoituksena on vahvistaa vaurioituneiden hiusten rakennetta ja ehkäistä uusien vaurioiden syntyä kemiallisissa käsittelyissä, kuten värjäyksessä tai permanentissa. Hoidon luvataan menevän syvemmälle hiukseen kuin tavalliset hiusnaamiot ja palauttavan hiukseen sen omia rakennusaineita, jotka sitten auttavat korjaamaan vaurioita. Tällainen hoito on kuin omiaan minulle, joka vaalennan hiuksiani säännöllisesti. Vaikka värjään vain juurikasvua ja leikkautan kuivat latvat säännöllisesti pois, on vaalennuskäsittely hiuksille rankkaa ja rasittavaa.

Niophlex-hoito jakaantuu kolmeen osaa. Ensin hiuksiin laitetaan Niophlex Bonder, joka sekoitetaan kemiallisen käsittelyn, kuten värin joukkoon. Se suojaa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Seuraavaksi hiuksiin levitetään pesupaikalla Niophlex Enhancer, jonka annetaan vaikuttaa viitisen minuuttia. Tämä aine puolestaan ravitsee, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. Kolmas tuote on Niophlex Maintainer, jota käytetään kotona pari kertaa viikossa ylläpitämään hoidon tehoa.
Niophlex-hoito suositellaan tehtäväksi aina värjäyksen tai permanentin yhteydessä, mutta se voidaan tehdä hiuksiin myös yksistään. Hoitokäsittely sopii sekä lyhyt- että pitkähiuksisille ja parhaan hyödyn siitä saavat hennon hiuslaadun omaavat tai paljon hiuksiaan käsittelevät henkilöt. Niophlex-hoito kasvattaa kampaamolaskua värjäyksen tai permanentin yhteydessä noin 20 euroa riippuen vähän hiusten pituudesta ja kampaamosta. Kotona käytettävän ylläpitotuotteen hinta on noin 20 euroa.
Hoidon teho säilyy hiuksissa seuraavaan kampaamokäyntiin saakka kotihoitotuotteen ansiosta.

Hiuksiini laitettiin hoidon yhteydessä runsaasti ohuen ohuita vaaleita raitoja, jotka raikastivat hiusten värin ja häivyttivät juurikasvua sopivasti. Hiusten rakenne ja sileys yllätti hoidon jälkeen. Kuivan koppurat hiukset olivat kuin silkkiä ja kotihoitotuote säilytti hiusten joustavuuden ja sileyden useamman viikon ajan. Ja kun jaksoi föönauksen jälkeen silottaa hiusten pintaa vielä suoristusraudalla, niin tuloksena oli ihana kiilto! Niophlexista taisi tulla uusi rutiinini kampaamokäynnin oheen.

ennen

Tässä hiukseni ennen Niophlex-hoitoa…

jälkeen

…ja tässä hoidon jälkeen. Ero on huomattava.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 − = 20

Post Navigation