No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle….

castelbel_huonetuoksu

Marraskuu tuntui tänä vuonna erityisen pitkältä ja pimeältä. Olisinpa muistanut aikaisemmin vaatehuoneen hyllyllä odottavan appelsiinin tuoksuisen Castelbel-huonetuoksun!  Saman tien kun avasin tuoksun ja asetin nipun bambutikkuja kauniiseen lasipulloon, Portugalin kesä ja appelsiinilehdot saapuivat työhuoneeseeni.
Castelbel on portugalilainen tuoksujen lifestyle-merkki, jonka valikoimiin kuuluu huonetuoksujen lisäksi tuoksukynttilöitä, vaatekaappituoksuja, suihkugeelejä, palasaippuoita, käsivoiteita ja vartalovoiteita.

Bambutikut vapauttavat luonnon raaka-aineista valmistettuja tuoksuja huoneilmaan vähitellen. Jos työpaikallasi ei ole tuoksuyliherkkiä ihmisiä, voi huonetuoksuista nauttia myös toimistolla. Energinen ja virkistävä appelsiinin tuoksu sopii hyvin toimistoympäristöön.
Vaatekaappituoksuksi tarkoitetun tuoksupussin voi puolestaan laittaa toimiston vessaan tai tunkkaisen varastohuoneen ilmaa raikastamaan.

Jos Castelbel-brädi ei ole sinulle vielä tuttu, voi se johtua siitä, että tuotteet lanseerattiin Suomen markkinoille vasta tänä syksynä. Jos et ole lähiaikoina matkustamassa Portugaliin, voit ostaa Castelbel-tuoksutuotteita www.yours.fi –verkkokaupasta.

 

*Tuote saatu näytteenä blogin kautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 8

Post Navigation