Nyt on ihonhoitotuotteiden valinta helppoa!

omat Cliquen

Viimeiset pari viikkoa olen muuton takia elänyt varsinaista matkalaukkuelämää. Sen johdosta monet päivittäin tarvittavat tavarat, kuten meikinpoistoaine, ovat olleet hukassa. Teen siis tunnustuksen: vielä viikko sitten olin pessyt kasvoni kolme päivää putkeen kosteuttavalla shampoolla!
Ei siis ollut yllätys, että ihoni oli kireä ja punoittava, kun pääsin testaamaan Cliniquen kätevää ihoanalyysia, jonka avulla on helppo selvittää oman ihon kunto ja valita sille sopivat tuotteet.

Pääsin ihanan kosmetiikkakonsulentti Riikan käsittelyyn ja tunnustin heti, että ihonhoitorutiinini olivat olleet rappiolla. Riikka ei pienestä hätkähtänyt, vaan suoritti ihoanalyysin loppuun ja tulosti minulle pitkän listan Clinique-tuotteita, joiden avulla ihoni saataisi taas kuntoon.

Cliniquen konsulentit tekevät ihoanalyyseja Helsingin Sokos- ja Stockmann -tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla maanantaista lauantaihin klo 10–18. Cliniquen osastolle voi piipahtaa vaikka ohi kulkiessa, mutta varmemmin analyysiin pääsee, kun varaa ajan etukäteen.

Samalla konsulentin asiantuntemusta voi hyödyntää vaikka meikkivoiteen valinnassa. Omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen ja sen oikean sävyn valinta kun on monelle harmaita hiuksia aiheuttava projekti. Ammattilaisen avulla välttyy myös kalliilta virheostoksilta ja joistakin tuotteista voi myös pyytää näytteitä testikäyttöön ennen varsinaista ostopäätöstä.
Ja mikä parasta, koulutettujen Clinique-konsulenttien palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia!

Clinique tabletti

Ihoanalyysissa kartoitetaan asiakkaan ihon kunto, sen ongelmakohdat ja elintapojen vaikutus ihon hyvinvointiin.

clinique tabletti 2

Analyysin mukaan minulla on kuiva sekaiho ja olen Cliniquen ihotyyppiä 2.

omat tuotteet 2

Kuivan sekaihon hoitoon suositellaan viittä eri tuotetta. Iho puhdistetaan Liquid Facial Soapilla ja Clarifying Lotion 2 -kasvovedellä. Puhdistuksen jälkeen iho kosteutetaan Dramatically Different Moisturizing Lotion ja City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector -voiteilla. Lisäksi yöllä voi käyttää Moisture Surge Overnight Maskia.

beyond perfecting

Sain myös apua ihonsävyyni sopivan meikkivoiteen valinnassa. Cliniquen uutuusmeikkivoiteesta Beyond perfecting iholleni sopi parhaiten sävy nro 6, Ivory.

aromatics in white

Cliniquen valikoimiin kuuluvat myös tuoksut. Kevätuutuus Clinique Aromatics in White on uusi suosikkini!

Clinique Sokos

Clinique on avannut uudistetun myyntipisteen Helsingin Sokos-tavarataloon.

 

 

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + = 30

Post Navigation