Operameeting-sovellus antaa 100 tuntia lisää työaikaa!

Operameeting-sovellus

Kaikkihan sen jo tietävät, että turhat ja huonosti valmistellut kokoukset vievät meiltä tuntitolkulla tuotavaa työaika. Nyt suomalaisyritys Innotiimi Oy on kehittänyt ratkaisun ongelmaan: Operameeting-sovellus.

Tämä uusi Operameeting-sovellus mahdollistaa uuden tavan tiimien keskinäiseen yhteydenpitoon, vuorovaikutukseen ja päätöksentekoon. Sovellus auttaa jäsentelemään kokouksen sisällön sekä aktivoimaan osallistujat tehokkaasti ja joustavasti jo ennen varsinaista tapaamista. Lisäksi kokouksen tuloksista muodostuu automaattisesti jäsennelty yhteenveto sovellukseen.

Sovelluksen avulla voidaan myös toteuttaa asynkroninen palaveri eli osa tai koko kokous voidaan pitää ilman yhteistä tapaamisaikaa, jolloin jokainen osallistuja tuottaa ja jalostaa sisältöä ajasta ja paikasta riippumattomasti. Tällöin jopa eri aikavyöhykkeillä toimiva organisaatio saadaan luontevaan yhteistyöhön sujuvasti.

Tutkimusten mukaan suomalainen käyttää kokoustamiseen 9,5 tuntia viikossa ja yli puolet siitä on kuulemma hukkaan heitettyä aikaa. Jos puoletkin tästä hukka-ajasta saataisi vaikka Operameeting-sovelluksen avulla käyttöön, olisi tuottavan työajan lisäys 100 tuntia vuodessa.

Operameeting-sovellus on saatavilla Windows 7-, 8- ja 10 -tietokoneille ja tableteille. Se on ladattavissa Windows Storesta sekä osoitteesta www.innotiimidigitalservices.com.

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 8

Post Navigation