Parhaat paperikaupat maailmalla

Päivätyö on pitänyt tällä viikolla niin kiireisenä, että blogin kirjoittaminen on ihan väistämättä jäänyt jalkoihin. Kun ensin juoksee koko päivän juttukeikoilla ja tapaamisissa ja illat naputtelee lehden juttuja kasaan, niin ei kyllä enää irtoa mitään kivaa sisältöä blogin puolelle.


No nyt on vihdoin aikaa tehdä pitkään odottanut postaus ihanista paperikaupoista maailmalla. Nämä ovat sellaisia ketjuja, joiden myymälöissä pyrin aina käymään, jos sellainen vain kaupungista löytyy. Suosittelen pistäytymään, mikäli osuu kohdalle.

Paperchase
Brittiläisellä Paperchasella on ihania myymälöitä Lontoossa ja muualla saarivaltiossa sekä kivoja osastoja isoissa tavarataloissa eri puolilla Eurooppaa, mm. Kööpenhaminassa Magasin-tavaratalossa. Paperchasen tuotevalikoima kattaa muistikirjat, reseptivihot, valokuva-albumit, erilaiset mapit, kortit, koulutarvikkeet ja lahjatavarat. Verkkokauppaa en ole vielä testannut, mutta toimitus pitäisi onnistua myös Suomeen.

paperchase Glasgow

 

Muji
Japanilainen Muji ei varsinaisesti ole paperi- tai toimistotarvikekauppa, mutta kaikkea kivaa sieltäkin löytyy kotitoimistolle. Mujissa on esimerkiksi laaja valikoima akryylista valmistettuja laatikoita ja rasioita, jotka sopivat kaikenlaisen pienen tavaran ja papereiden säilyttämiseen. Lisäksi siellä on kattava lajitelma uudelleen täytettäviä matkapakkauksia kosmetiikalle ja monenlaista muuta matkalla tarvittavaa. Lähimmät Mujin myymälät ovat onneksi Tukholmassa.

Muji Hampuri


kikki K

kikki K on ruotsalaisen stationery loverin, Kristiinan luoma paperikauppaketju, joka myy toinen toistaan ihanampia muistikirjoja, muistilistoja, kalentereita, laukkuja ja lahjatavaroita. Tämän ketjun myymälöihin en ole vielä henkilökohtaisesti päässyt tutustumaan, sillä ne sijaitsevat Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Singaporessa. Verkkokaupasta voi tilata tuotteita myös Suomeen, mutta tullimaksut kannattaa selvittää ennen tilausta.

kikki.k_boutique_46

*Kuvat: Paperchase, Muji ja kikki K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 51 = 54

Post Navigation