Pelastetaan maailma latte kerrallaan!

*Tuote saatu blogin kautta

uusi Joco-muki

Alkuvuodesta tuli tehtyä useampikin työmatka ulkomaille. Kun lähdöt ovat aikaisia ja päivät pitkiä, niin monesti tulee napattua mukaan take away -kahvi. Ja mihinkäs muuhun kuin kertakäyttöiseen pahvimukiin kahvi joka kerta kaadetaan.

Tiesitkö, että maailmassa heitetään roskiin vuosittain 225 miljardia kertakäyttöistä kahvikuppia ja tämän takia kaadetaan 50 000000 puuta. Apua!

Kirjoittelin jo muutama vuosi sitten kivoista ja uudelleenkäytettävistä Joco-kahvikupeista ja niiden monista hyvistä puolista. Uutta tietoa minulle oli se, että yksi lasinen Joco-kuppi vastaa käyttöiältään ainakin tuhatta paperista take away-kahvikuppia, joten sen avulla on  helppo vähentää kertakäyttökuppien käyttöä omalta osaltaan. Ja varmasti se lempikahvilasi barista suostuu tekemään suosikkikahvisi Joco-mukiin ja pelastamaan maailman kanssasi, latte kerrallaan.

Nyt Joco-kupeista on saatavilla tällaista kahvikissaa miellyttävä uutuuskoko large, johon kelpaa keitellä isokin latte matkalle mukaan. Myös mukin väri on uusi, nyt niin trendikäs ruusukvartsi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 69 = 78

Post Navigation