Pieni paperikauppa Putinki

Putinki_2

Viikko sitten työmatkallani Helsingissä ajelin Eirassa Johanneksen kirkon ohi ja huomasin paperikauppa Putingin kyltin. Saman niminen kauppa on ollut jo useamman vuoden Töölöntorin kulmalla, Runeberginkadulla. Monta kertaa olen ihastellut liikkeen näyteikkunaa ja ajatellut, että pitää piipahtaa sisään, mutta aina se on kiireen takia jäänyt tekemättä.

Tällä kertaa laitoin auton parkkiin ja vesisateesta huolimatta pujahdin sisään ihanan näköiseen paperikauppaan. Sisällä kaupassa sain kuulla, että tämä Eiran myymälä on uusi tulokas, joka on avannut ovensa viime vuoden puolella ja sen lisäksi Töölön Putinki on edelleen siellä omalla paikallaan.

Molempien paperikauppojen tuotevalikoima on lähes sama, mutta Töölössä on tarjolla enemmän perinteisiä toimistotarvikkeita sekä skannaus- ja tulostuspalvelu. Eirassa on tarjolla runsaammin ihanuuksia, kuten muistikirjoja, julisteita, kortteja ja juhlatarvikkeita. Mutta kyllä Eiran Putinkikin tarjoilee kotitoimistolle kaiken tarpeellisen, kuten kopiopaperit, mapit ja kynät. Tuotteet molemmissa myymälöissä ovat yrityksen itse maahantuomia tai Putingille varta vasten suunniteltuja.

Eiran myymälässä oli esimerkiksi hyvä valikoima erilaisia juhlatarvikkeita, jotka sopivat sekä lasten että aikuisten juhliin. Jos vappupöydästä puuttuu vielä somisteen, niin ei muuta kuin pistäytymään Putinkiin! Myös äitienpäiväksi tai muihin kevään juhliin sopivia kortteja oli monipuolinen valikoima tarjolla.

Myymälän tuotevalikoima oli laitettu kivasti esiin, lahjapaperit olivat peltisissä saaveissa, narut hauskassa telineessä ja julisteet kätevässä selailutelineessä.

Tänne täytyy tulla uudestaan ostoksille!

Putinki_13

Putinki_1

Putinki_5

Putinki_4

Putinki_7

Putinki_8

 

Putinki_10

Putinki_9

Putinki_11

Putinki_15

Putinki_14

Putinki_12

Putinki_18

Putinki_17

Putinki_16

 

Paperikauppa Putinki, Korkeavuorenkatu 19, Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 9 = 18

Post Navigation